Επιτυχής συνεργασία ΕFG Eurobank-Μicrosoft Hellas

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2002 15:34

Ένα πολυκεντρικό μοντέλο διαχείρισης, το οποίο είναι σε θέση να υποστηρίζει πολλαπλά εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης, ανέπτυξε η EFG e-Solutions σε συνεργασία με τη Microsoft.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το μοντέλο αυτό είναι σε θέση να υποστηρίζει πολλαπλά εναλλακτικά δίκτυα εξυπηρέτησης, με δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, ανεξάρτητα από τα συστήματα της τράπεζας.

Παράλληλα, η υποδομή αυτή είναι κλιμακούμενη, ούτως ώστε να εξυπηρετεί ολοένα και περισσότερους εγγεγραμμένους χρήστες. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκαν λύσεις Microsoft® και συγκεκριμένα η λειτουργική πλατφόρμα Microsoft Windows® 2000 και οι Microsoft .NET Servers.

Tη συνολική ευθύνη για την υλοποίηση, διαχείριση και ολοκλήρωση του έργου είχε το Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Microsoft Consulting Services) της Microsoft Hellas, το οποίο αναλαμβάνει -σε συνεργασία με τους κατά περίπτωση ενδεδειγμένους Microsoft partners- την υλοποίηση σύνθετων λύσεων βασισμένων σε τεχνολογίες αιχμής της Microsoft.

Η EFG e-Solutions είναι κατά 100% θυγατρική της EFG Eurobank Ergasias και δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρονικών εφαρμογών υψηλής τεχνολογίας για εναλλακτικά δίκτυα διανομής από τις αρχές του 2001.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα