Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012 11:01
UPD:11:03

ΕΞΠΡΕΣ: Πάγωμα αντιμειμενικών δρομολογεί η κυβέρνηση

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί με την τρόικα το πάγωμα των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, όπως δήλωσε χθες ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Ευκολίες πληρωμής από την εφορία

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «σε σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου «κλείδωσε» η ρύθμιση για την καταβολή σε δόσεις των φόρων που περιλαμβάνονται σε εκκαθαριστικά σημειώματα. Σύμφωνα με αυτή οι φορολογούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το φόρο που τους αναλογεί σε επτά έως δέκα μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από τον Αύγουστο του 2012, ενώ η τελευταία προβλέπεται να καταβληθεί τον Ιούνιο του επόμενου έτους».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Ολοταχώς με την όπισθεν στις αποκρατικοποιήσεις

Η εφημερίδα τονίζει ότι «πέντε ημέρες μετά τις προγραμματικές εξαγγελίες στη Βουλή για εκτεταμένες και εσπευσμένες ιδιωτικοποιήσεις, όπισθεν ολοταχώς στις αποκρατικοποιήσεις κάνει η κυβέρνηση, κατόπιν ισχυρών αντιδράσεων που εκδηλώθηκαν στο εσωτερικό των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού».

ΚΕΡΔΟΣ: Εως δέκα δόσεις η εξόφληση του λογαριασμού της εφορίας

Η εφημερίδα γράφει ότι «στην τμηματική καταβολή του φόρου εισοδήματος, της εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος από επτά έως δέκα δόσεις κατατείνει το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο να ανακουφίσει τους φορολογούμενους και ¨εξασφαλίσει¨ κατά το δυνατόν τις εισπράξεις του Δημοσίου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα