Κλωστήρια Ναούσης: Στις 29/6 η γενική συνέλευση

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2002 12:59
UPD:14:01

Το Σάββατο, 29 Ιουνίου και ώρα 13:00' θα πραγματοποιηθεί η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Κλωστήρια Ναούσης Α.Ε. Στη συνέλευση, η οποία θα γίνει στην Ιστορική Αίθουσα Συναλλαγών του ΧΑΑ (Σοφοκλέους 10), θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

-Υποβολή της Εκθεσης του διοικητικού συμβουλίου για τον ισολογισμό και την Διαχείριση της χρήσης 2001 και έγκριση αυτής.

-Υποβολή προς έγκριση Οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2001 (Ισολογισμός, Αποτελέσματα χρήσης και Προσάρτημα), της Κατάστασης Ταμειακών Ροών καθώς και της Εκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτού.

-Υποβολή της Ενοποιημένης Εκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου για τον Ισολογισμό και την Διαχείριση της χρήσης 2001 και έγκριση αυτής.

-Υποβολή προς έγκριση των Ενοποιημένων Οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2001 (Ισολογισμός, Αποτελέσματα χρήσης και Προσάρτημα), της Κατάστασης Ταμειακών Ροών καθώς και της Εκθεσης του Ορκωτού Ελεγκτού.

-Aπαλλαγή από κάθε ευθύνη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Eλεγκτών για τις ενέργειες της Διοίκησης στη χρήση 2001.

-Eγκριση αποζημιώσεων και αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 26 του Kαταστατικού για τη χρήση 2001.

-Eκλογή τακτικού και αναπληρωματικού Eλεγκτού για τη χρήση 2002.

-Eγκριση για σύναψη ειδικής σύμβασης εργασίας ή εντολής με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και προσδιορισμός της αμοιβής αυτών.

-Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

-Χορήγηση άδειας, σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 1 του Ν.2190/1920, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή και στη Διεύθυνση θυγατρικών ή άλλων Εταιρειών που επιδιώκουν παρόμοιους σκοπούς.

-Τροποποίηση διάθεσης αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της απορροφηθείσας Εταιρείας ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΔΟΣ Α.Ε.

-Εγκριση σύναψης σύμβασης διαχείρησης με την εταιρεία ΚΛΩΝΑΤΕΞ ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Α.Ε.

-Εγκριση συμβάσεως αγοράς βάμβακος από ΒΙΟΚΟΤ A.E.

-Θέσπιση προγράμματος διαθέσεως μετοχών στα μέλη του Δ.Σ. και στο προσωπικό της Εταιρείας, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν Εταιρειών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 § 9 του Κ.Ν.2190/20, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 16 § 2 του Ν.2919/2001.

-Tροποποίηση του άρθρου 3, που αφορά τον σκοπό και κωδικοποίηση του Καταστατικού της Εταιρείας.

-Mετατροπή μετοχικού κεφαλαίου σε ΕΥΡΩ, αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών από αναπροσαρμογή παγίων στοιχείων του Ν.2065/92 και λοιπών αποθεματικών, τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας και κωδικοποίησή του.

-Διάφορες ανακοινώσεις.

Οι μέτοχοι που επιθυμούν να παραστούν στη γενική συνέλευση οφείλουν, τουλάχιστον πέντε ημέρες πριν από την ημερομηνία της Συνέλευσης, να καταθέσουν στα γραφεία της Εταιρείας, Χειμάρρας 5, Μαρούσι 151 25 (τηλ.010-6163000, fax:010-6163200) τις βεβαιώσεις δέσμευσης των μετοχών τους από το Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών, σύμφωνα με το Kαταστατικό και το Nόμο καθώς και τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα