Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2012 11:37
UPD:11:37

ΕΞΠΡΕΣ: Αναγκαστική... συμφωνία για τα μέτρα 11,5 δισ.ευρώ

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «αποδέχτηκαν τελικά την εισήγηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά χθες οι δύο πολιτικοί αρχηγοί Ευ.Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης ότι η παρουσίαση των μέτρων 11,5 δισ.ευρώ είναι προαπαιτούμενο για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση του μνημονίου με την τρόικα ».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Συμφωνία μετ`εμποδίων

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «η ευθύνη να διασφαλιστεί ¨πάση θυσία¨ η παραμονή της χώρας στο ευρώ - την οποία ανέλαβαν έναντι της χώρας με το σχηματισμό της κυβέρνηση συνεργασίας- αποτέλεσε τη ¨συγκολλητική¨ ουσία χθες στη συνάντηση των κ.Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη που άναψαν το πράσινο φως για τα μέτρα των 11,5 δισ.τώρα ».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Περίγραμμα συμφωνίας για το πακέτο μέτρων 11,5 δισ.

Η εφημερίδα τονίζει ότι «σε κατ`αρχήν συμφωνία για λήψη του πακέτου μέτρων των 11,5 δισ.ευρώ κατέληξαν χθες οι πολιτικοί αρχηγοί υπό τον Α.Σαμαρά στη σύσκεψη στο Μαξίμου. Η εξειδίκευση αναμένεται να γίνει μέσα στο μήνα».

ΚΕΡΔΟΣ: Συμφωνία με αστερίσκους

Η εφημερίδα γράφει ότι «στο ¨παρά πέντε¨ οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί συμφώνησαν στα σκληρά μέτρα του πακέτου των 11,7 δισ. Ξεκίνησαν σήμερα η διαπραγμάτευση με την τρόικα. Σαμαράς: η χώρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάρει μέτρα τώρα!».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα