Lantec Eπικοινωνίες Α.Ε. : Εγκριση αύξησης μ/κ με δημόσια εγγραφή

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2002 12:45
UPD:12:59

Εγκρίθηκε χθες από το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Lantec Επικοινωνίες Α.Ε., με δημόσια εγγραφή και εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών (ΧΑΑ).

Η Lantec Επικοινωνίες Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο της παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων στην Ελλάδα από το 1981 έχοντας ως κύριο αντικείμενο το σχεδιασμό και την υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής τεχνολογίας και σκοπό την κάλυψη των αναγκών των ελληνικών επιχειρήσεων.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών λύσεων της παγκόσμια πρωτοπόρου καναδικής εταιρείας Nortel Networks, η Lantec πέτυχε την αναγνώρισή της ως μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες και στο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Τα τελευταία χρόνια η Lantec ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τη θέση της στην ελληνική αγορά αποκτώντας τις αντιπροσωπείες των εταιριών Macrotel (τηλεφωνικά κέντρα) και Aethra (συστήματα audio και video conference, CCTV, Security Systems).

Τον Σεπτέμβριο του 2001, η Lantec πιστοποιήθηκε από τον αυστριακό οργανισμό TUV, με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001, για τις διαδικασίες που αφορούν στη λειτουργία και στην εξυπηρέτηση των πελατών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα