Εντολή Απ. Φωτιάδη για φορολογικούς ελέγχους επιχειρήσεων

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2002 13:02

Εντολές προς τους προϊσταμένους των εφοριών Αττικής να ξεκινήσουν άμεσα οι έλεγχοι στις επιχειρήσεις που δεν ανταποκρίθηκαν στη ρύθμιση για το κλείσιμο των υποθέσεων τους της τριετίας 1999-2001, με βάση τη συνάφεια, έδωσε σήμερα ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Φωτιάδης. Ο υφυπουργός σε συνάντηση που είχε μαζί τους ζήτησε να εκδοθούν το ταχύτερο δυνατόν απο κάθε εφορία φύλλα ελέγχου των μεγαλύτερων απο τις επιχειρήσεις αυτές.

Σημειώνεται ότι ήδη οι εφορίες έχουν καταρτίσει καταλόγους με τις επιχειρήσεις που ενώ είχαν ανέλεγκτες υποθέσεις ΦΠΑ την τριετία 1999-2001 δεν υπέβαλαν δήλωση για την υπαγωγή τους στην ρύθμιση για την περαίωση με ευνοϊκό τρόπο των υποθέσεών τους.

Ο κ. Φωτιάδης ζήτησε επίσης απο τους προϊσταμένους των εφοριών να προετοιμάσουν κατάλληλα τις εφορίες για την παραλαβή των δηλώσεων των επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών για τη ρύθμιση των ανέλεγκτων υποθέσεων της εξαετίας 1993-1998. Οι προθεσμίες για την υποβολή των δηλώσεων αυτών θα αρχίσουν να λήγουν απο τις 26 Ιουνίου ανάλογα με τον ΑΦΜ του υπόχρεου. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων αυτών είναι η 19 Ιουλίου.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα