Λύσεις δεδομένων και φωνής στους πελάτες της Romtelecom από την ΟΤΕGlobe

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2002 21:28

Ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα στο Βουκουρέστι η συνεργασία μεταξύ της θυγατρικής του ΟΤΕ, ΟΤΕGlobe και της εταιρείας Romtelecom.

Η συνεργασία, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της θυγατρικής του ΟΤΕ, αφορά τόσο στο τεχνολογικό όσο και στο εμπορικό επίπεδο.

Η OTEGlobe προσφέρει τηλεπικοινωνιακές λύσεις τόσο σε μεγάλες επιχειρήσεις όσο και σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην ελληνική και διεθνή αγορά, υλοποιώντας μια διεθνή πλατφόρμα Data/IP σε 22 στρατηγικά σημεία διεθνώς. Με την υποστήριξη της OTEGlobe, η Ρουμανία ενισχύει τη θέση της ως σημαντικός τηλεπικοινωνιακός κόμβος, γεγονός το οποίο συμβαδίζει με τις διαδικασίες ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Ο τηλεπικοινωνιακός κόμβος της OTEGlobe στο Βουκουρέστι προσφέρει στους πελάτες της Romtelecom λύσεις δεδομένων και φωνής μέσω τεσσάρων νέων υπηρεσιών. Συγκεκριμένα θα παρέχονται:

- Υπηρεσία Clear Channel η οποία έρχεται να αντικαταστήσει τα διεθνή μισθωμένα κυκλώματα, προσφέροντας πλεονεκτήματα όσον αφορά την ταχύτητα, τη μεταφορά φωνής και δεδομένων και τη διασύνδεση.

- Υπηρεσία ΑΤΜ (Asynchronus Transfer Mode), η οποία παρέχει την αναγκαία υποδομή για τη μεταφορά υψηλών ταχυτήτων φωνής / δεδομένων. Προσφέρεται ιδιαίτερα για τα κέντρα διεθνών επιχειρήσεων και έχει χαμηλότερο κόστος από τα μισθωμένα κυκλώματα.

- Υπηρεσία Frame Relay η οποία στοχεύει κυρίως σε πολυεθνικές επιχειρήσεις παρέχοντας ασφαλή διεθνή διασύνδεση.

- Υπηρεσία IP Transit. Η μεγάλη διαθεσιμότητα δικτύου και η ελάχιστη καθυστέρηση στη μεταφορά δεδομένων είναι τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της υπηρεσίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα