Μαρινόπουλος: Στήριξη στα ελληνικά προϊόντα

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 11:56
UPD:13:56

Το πρόγραμμα στήριξης των ελληνικών προϊόντων, που ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι, συνεχίζει η Μαρινόπουλος, φιλοδοξώντας να αναδείξει τον πλούτο και τη μοναδικότητα των προϊόντων της ελληνικής γης. Η εταιρεία συνεργάζεται ήδη με περισσότερους από 2.000 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές, διαθέτοντας μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της προϊόντα που είναι ελληνικής προέλευσης σε ποσοστό 96%.

Συγχρόνως, η Μαρινόπουλος στηρίζει την επιχειρηματικότητα, με ένα διαγωνισμό καινοτομίας που αναζητά επαναστατικά προϊόντα σε όλη τη χώρα και δίνει τη δυνατότητα σε όσους εμπνευστούν κάτι διαφορετικό να δουν τις ιδέες τους τοποθετημένες προς πώληση στα ράφια των καταστημάτων της για έξι μήνες.

Ο πρώτος σταθμός της περιήγησης της Μαρινόπουλος στα ντόπια προϊόντα ήταν στην πόλη των Σερρών τον περασμένο Ιούλιο, ενώ ο νέος προορισμός είναι η Περιφέρεια της Πελοποννήσου. Από 24 Σεπτεμβρίου έως και 6 Οκτωβρίου, όλα τα καταστήματα Carrefour, Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express της Περιφέρειας, προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις στα τοπικά προϊόντα, είτε επώνυμα, είτε ιδιωτικής ετικέτας Carrefour, αναδεικνύοντας τον τοπικό χαρακτήρα και την παράδοση της περιοχής.

Επόμενοι σταθμοί του προγράμματος είναι ο Βόλος και η Λάρισα και στη συνέχεια το Ηράκλειο και τα Χανιά. Το Πρόγραμμα θα συνεχιστεί στα Ιωάννινα, στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και της Θράκης για να καταλήξει στην Αττική.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα