Έργο 1,3 εκατ. ευρώ για το ΙΚΑ ανέλαβε η Newsphone Hellas

Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2002 13:50

Το έργο της παροχής «Υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πολιτών και εισαγωγής στοιχείων για θέματα που άπτονται της εφαρμογής του νέου θεσμού κατάργησης των ενσήμων και της απονομής συντάξεων» ανέλαβε η εταιρεία Newsphone Hellas μετά από διαγωνισμό του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Το έργο, προϋπολογισμού 1.300.000 ευρώ, αποσκοπεί, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, στη δημιουργία ενός σύγχρονου συστήματος τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης μέσω του οποίου οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να λαμβάνουν εύκολα και γρήγορα πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την υποβολή (έντυπη ή ηλεκτρονική) των Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων καθώς και άλλων θεμάτων που άπτονται του νέου θεσμού κατάργησης των ενσήμων.

Παράλληλα, όπως υπογραμμίζεται, το σύστημα τηλεφωνικής υποστήριξης προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους και τους συμβεβλημένους για ζητήματα που αφορούν γενικότερα στο Ιδρυμα.

Σημειώνεται ότι η Newsphone Hellas έχει λάβει έγκριση για την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα