Info-Quest: Αποφάσεις γενικής συνέλευσης

Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2002 16:01

Tην ανανέωση της απόφασης για την απόκτηση ιδίων μετοχών ενέκρινε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Info-Quest AEBE.

Συγκερκιμένα, αποφασίστηκε να συνεχιστεί η απόκτηση ιδίων μετοχών της εταιρείας μέχρι του ποσοστού του 10% του συνόλου των μετοχών καθώς, όπως αναφέρθηκε, η τρέχουσα τιμή της μετοχής είναι σημαντικά χαμηλότερη από την τιμή που αντιστοιχεί στα δεδομένα της αγοράς και στην οικονομική κατάσταση και τις προοπτικές εταιρείας.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε επίσης τις οικονομικές καταστάσεις της χρήσης 2001, τη συγκέντρωση της του 100% των μετοχών της εταιρείας Computer Club A.E. διά της αγοράς του εναπομείναντος ποσοστού και το πρόγραμμα διάθεσης δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών για τους εργαζόμενους στην εταίρεία (stock options).

Τέλος, εξελέγη νέο οκταμελές διοικητικό συμβούλιο, τριετούς διάρκειας με μέλη τους κ.κ. Θεόδωρο Φέσσα, Ευτυχία Κουτσουρέλη, Δημήτρη Καραγεώργη, Γεώργιο Παπαδόπουλο, Ιωάννη Μάλαμα, Κωνσταντίνο Πριγκηπάκη, Δημήτριο Εφορακόπουλο και Δαυίδ Σαμουήλ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα