ΑΛΤΕ: Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε για το «Καραϊσκάκη»

Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2002 18:49

Σχετικά με την θέμα που έχει προκύψει γύρω από την ανακατασκευή του Σταδίου Καραϊσκάκη, η ΑΛΤΕ με σημερινή της ανακοίνωση επισημαίνει ότι «η σύμβαση με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ), έχει λυθεί εδώ και ένα χρόνο, αφού η εταιρεία κατήγγειλε τη σύμβαση, επειδή δεν ήταν δυνατή η έκδοση οικοδομικής άδειας.

Υστερα από τη νομοθετική αλλαγή του πολεοδομικού καθεστώτος της περιοχής του Σταδίου Καραϊσκάκη, που έλαβε χώρα μερικούς μήνες μετά την καταγγελία μας και επέτρεψε την κατασκευή όλων των έργων, αρχίσαμε μαζί με τη ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. διαπραγματεύσεις με την ΕΟΕ για την επίτευξη νέας συμφωνίας.

Η εταιρεία μας είναι απόλυτα έτοιμη να υπογράψει νέα σύμβαση με την ΕΟΕ με το συμφωνημένο, αρκεί να την υπογράψει και η ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ, που ανεξήγητα υπαναχώρησε την τελευταία στιγμή.

Επισημαίνουμε ότι οι καθυστερήσεις και το ενδεχόμενο ακύρωσης του έργου επιφέρουν σοβαρότατη ζημία στην εταιρεία μας, η οποία έχει ήδη επενδύσει για την προώθηση του έργου, ενώ οι ανακριβείς πληροφορίες θίγουν την εικόνα της και τους μετόχους της. Η ΑΛΤΕ θα προστατεύσει τη φήμη της και τα συμφέροντα των μετόχων της με όλα τα νόμιμα μέσα.

Τέλος, η εταιρεία μας, δηλώνει ότι, αν τελικά δεν καταστεί δυνατή η υπογραφή της νέας σύμβασης με την ΕΟΕ, είναι έτοιμη να εκτελέσει όποιες σχετικές εργασίες της αναθέσουν η Πολιτεία».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα