Lavipharm: Προς συμφωνία συνεργασίας με GlaxoSmithKline

Τρίτη, 02 Ιουλίου 2002 15:48

Την επικείμενη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στην εταιρεία Lavipharm και τη βρετανική GlaxoSmithKline, τη μεγαλύτερη φαρμακευτική εταιρεία διεθνώς, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ομίλου Lavipharm, κ. Θανάσης Λαβίδας.

Η εν λόγω συμφωνία αφορά στην αποθήκευση και αποκλειστική διανομή όλων των προϊόντων της GlaxoSmithKline από τον όμιλο και πιο συγκεκριμένα από τη θυγατρική του εταιρεία, Pharma Logistics A.E. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ύψος των προϊόντων που θα διακινηθούν υπερβαίνει τα 250 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η επικείμενη συμφωνία συμπίπτει χρονικά με την απόφαση του ομίλου Lavipharm να επενδύσει στο χώρο των logistics με την κατασκευή ενός νέου, υπερσύγχρονου κέντρου διανομής στο νομό Αττικής. Το κέντρο αυτό θα καλύπτει 8.000 τ.μ., θα έχει ύψος 11 μ. και θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2003.

Η επένδυση αυτή, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, στοχεύει όχι μόνο στη βελτίωση του επιπέδου των υπηρεσιών πανελλαδικά αλλά και στην αναβάθμιση της ποιότητας της αλυσίδας ανεφοδιασμού στο χώρο των φαρμάκων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΑΒΙ



Σχολιασμένα