Eurobank: Πρόγραμμα στήριξης των επιχειρήσεων

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2012 13:24
UPD:16:23

«Οι επιχειρήσεις αποτελούν την κινητήριο δύναμη για την έξοδο από την κρίση», δήλωσε ο Νικόλαος Καραμούζης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Eurobank.

Σχέδιο στήριξης των συνεπών και εξωστρεφών επιχειρήσεων, το οποίο περιλαμβάνει μειώσεις επιτοκίων και χαμηλότερες επιβαρύνσεις και χρηματοδοτικά προγράμματα, ανακοίνωσε σήμερα η Eurobank, στο πλαίσιο παρουσίασης ολοκληρωμένου προγράμματος ενίσχυσης επιχειρήσεων.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα πρωτοβουλιών περιλαμβάνει τη μείωση των επιτοκίων δανεισμού σε κατηγορίες επιχειρηματικών πελατών, τη λύση στο πρόβλημα της παροχής διεθνώς αποδεκτών εγγυήσεων για την αγορά πρώτων υλών, την προ-χρηματοδότηση της παραγωγικής διαδικασίας των εξαγωγικών επιχειρήσεων και τη χρηματοδότηση των τουριστικών επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν στενότητα ρευστότητας, τη στήριξη των μεσαίων επιχειρήσεων καθώς και την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών.

«Οι επιχειρήσεις αποτελούν την κινητήριο δύναμη για την έξοδο από την κρίση», δήλωσε ο Νικόλαος Καραμούζης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας.

Ανακοινώθηκε ακόμη πως στις αρχές Δεκεμβρίου τίθεται σε λειτουργία διαδικτυακή πύλη με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των εξαγωγικών επιχειρήσεων, με τη συμμετοχή, αρχικώς, περίπου 500 επιχειρήσεων.

Πηγή: ΑΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΡΩΒ



Σχολιασμένα