Πέντε νέα καταστήματα από τον όμιλο Everest

Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2002 15:37
UPD:16:44

Πέντε νέα καταστήματα εγκαινίασε πρόσφατα ο όμιλος Εverest. Τρία από αυτά λειτουργούν σε ανοιχτή αγορά στο λεκανοπέδιο της Αττικής, στο Λαύριo, το Πόρτο Ράφτη, στο Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά και ένα σε κλειστή αγορά συγκεκριμένα στο κτίριο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Στο ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης o όμιλος Everest εκπροσωπείται με την παρουσία τεσσάρων καταστημάτων.

Το πέμπτο κατάστημα Everest βρίσκεται στο νέο πολυχώρο της θυγατρικής του εταιρίας Olympus Plaza Food Parks, που λειτουργεί στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Στον πολύχωρο εστίασης Olympus Plaza υπάρχει εκτός του Everest, Papagallino Café και La Pasteria.

Με τη λειτουργία των πέντε νέων σημείων, το σύνολο των καταστημάτων Εverest στην Ελλάδα ανέρχεται σε 76, ενώ το σύνολο των καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό στα 83.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η επενδυτική δραστηριότητα και παρουσία του Ομίλου Everest στις κλειστές αγορές πρόκειται να ενισχυθεί περαιτέρω με τη λειτουργία καταστημάτων Everest σε πλαζ της Βούλας έως το τέλος Ιουλίου.

Επιπλέον, πρόσφατα υπογράφηκε δωδεκαετής σύμβαση με τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη που αφορά στο νέο πολιτιστικό και εκπαιδευτικό πολυκέντρο Σπάτων. Ο χώρος περιλαμβάνει εκτός των εκπαιδευτηρίων, sport camp, πολιτιστικό κέντρο και τριών καταστήματα Everest χωρητικότητας 2.500 ατόμων ημερησίως.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα