Nautilas: Παροχή υπηρεσιών σε ναυπηγοεπισκευαστικές εταιρείες

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 13:56
UPD:15:58

Την γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της παρουσιάζει η εταιρεία Nautilas με την ευκαιρία της δημιουργίας του νέου ιστότοπού της (www.nautilas.gr ). Η εταιρεία ιδρύθηκε με στόχο την παροχή επιστημονικής γνώσης, τεχνικών δεξιοτήτων και υπηρεσιών σε ναυπηγοεπισκευαστικές εταιρείες.

Ειδικότερα, η Nautilas προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες κυρίως στη ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία για εφαρμογές laser cladding, η κατασκευή και ανάπτυξη των οποίων είναι μια ιδιαίτερα πολύπλοκη διαδικασία. Η επιτυχία των συστημάτων μας καταδεικνύεται από την ταχύτητα απόσβεσης και την δυνατότητα της εκτεταμένης τους χρήσης.

Επιπροσθέτως η εταιρεία είναι εδώ και λίγο καιρό ο επίσημος εκπρόσωπος της Höganäs AB, του μεγαλύτερου κατασκευαστή μεταλλικής πούδρας παγκοσμίως, στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Παράλληλα με την κύρια δραστηριότητά της, η Nautilas συμμετείχε στην προετοιμασία κατασκευής τεσσάρων βιομηχανικών μουσείων στην Ελλάδα, τα οποία κατασκευάστηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς.

Επιπλέον, ανέλαβε τον σχεδιασμό, κατασκευή και εγκατάσταση των εδράσεων και συστημάτων αυτόματης πέδης κατά την ανακατασκευή των τριών ανεμόμυλων της μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Χώρα της Πάτμου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα