Νέα οργανωτική δομή στη Frigoglass

Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 12:38

Τη νέα της οργανωτική δομή και τα στελέχη των αντίστοιχων επιχειρηματικών κλάδων ανακοίνωσε σήμερα η Frigoglass.

Σύμφωνα με την εταιρεία, στόχος της αναδιάρθρωσης είναι η καλύτερη ανταπόκριση στις διαφορετικές τάσεις των ώριμων αγορών της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής και των αναπτυσσόμενων αγορών της Ασίας, της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής που αποτελούν πλέον σημαντικό μέρος των πωλήσεων της Frigoglass.

Η νέα δομή της εταιρείας περιλαμβάνει τρεις επιχειρηματικούς κλάδους και πέντε κεντρικές λειτουργίες. Οι επιχειρηματικοί κλάδοι έχουν ξεχωριστές διοικητικές ομάδες που εδρεύουν στις αντίστοιχες γεωγραφικές περιοχές και έχουν την πλήρη ευθύνη των αποτελεσμάτων τους.

Οι πιο σημαντικοί καταλύτες σε κάθε επιχειρηματικό κλάδο είναι οι εξής:

- Κλάδος Υαλουργίας: περαιτέρω ευκαιρίες ανάπτυξης στην Αφρική και δημιουργία προστιθέμενης αξίας από την πρόσφατη εξαγορά της Jebel Ali,

- Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης Ασία και Αφρική/Μέση Ανατολή: αξιοποίηση της ισχυρής ανάπτυξης στις αγορές δραστηριοποίησης και βελτίωση του λειτουργικού περιθωρίου κέρδους, και

- Κλάδος Επαγγελματικής Ψύξης Ευρώπη και Βόρεια Αμερική: εδραίωση της Frigoglass στην αγορά της Ευρώπης, βελτίωση της αποδοτικότητας, υπεροχή στην εξυπηρέτηση πελατών και καινοτομία.

Η Τεχνική Διεύθυνση αναβαθμίστηκε ακολουθώντας τη δέσμευση της Frigoglass σε τεχνολογικές επιδόσεις σε καινοτομία και ανάπτυξη, παραγωγική αρτιότητα, ποιότητα και βιωσιμότητα. Η Τεχνική Διεύθυνση στοχεύει στο μετασχηματισμό όλων των δραστηριοτήτων της Frigoglass με γνώμονα την παγκόσμια πρακτική της λιτής και ευέλικτης παραγωγής (lean manufacturing).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΡΙΓΟ



Σχολιασμένα