Την αντιπροσώπευση της Ιnterwise ανέλαβε η Unisystems

Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2002 12:06

Την αντιπροσώπευση της αμερικανικής Interwise, εταιρείας η οποία δραστηριοποίται στις τεχνολογίες του e-learning και της εταιρικής επικοινωνίας, ανέλαβε η Unisystems για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Unisystems, η εν λόγω συνεργασία της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει υψηλού επιπέδου λύσεις e-learning προς κάθε ευρύ σύνολο εργαζομένων, υποστηρίζοντας τις αυξανόμενες διδακτικές ανάγκες των μεγάλων επιχειρήσεων.

Με βάση τη συμφωνία, η Unisystems αναλαμβάνει να παρέχει προς κάθε ενδιαφερόμενο την πλατφόρμα Enterprise Communication Platform (ECP) της Interwise. Η ECP παρέχεται είτε με εγκατάσταση στην εταιρία-πελάτη, αν υπάρχει η κατάλληλη τεχνολογική υποδομή ώστε να δημιουργηθεί εταιρικό intranet, είτε μέσω του Data Center της Unisystems. Στην τελευταία περίπτώση η χρήση του λογισμικού γίνεται μέσω μίας απλής σύνδεσης στο internet, ενώ σε κάθε περίπτωση, η Unisystems αναλαμβάνει το σύνολο των συνοδευτικών υπηρεσιών: τεχνική υποστήριξη, συντήρηση, εκπαίδευση προσωπικού κλπ.

Η Interwise, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Unisystems, είναι παγκόσμιος τεχνολογικός ηγέτης στις πλατφόρμες e-learning και εταιρικής επικοινωνίας. Ιδρύθηκε το 1994 και εδρεύει στην Santa Clara της Καλιφόρνιας, ενώ διαθέτει εταιρική παρουσία σε εννέα ακόμα σημαντικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

Στους πελάτες της περιλαμβάνονται μερικές από τις σημαντικότερες παγκόσμιες επιχειρήσεις, όπως η Microsoft, η SAP, Accenture, Bristol Myers, Pfizer, NTT Communications, Ford Motor Company, Oracle, Siemens, American Express, Lockheed Martine, Berlitz, Computer Associates κ.ά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα