ΓΕΚΑΤ: Στην τελική ευθεία προς τη συγχώνευση

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2002 16:02

Στην τελική ευθεία προς τη συγχώνευση με Γνώμων, ΤΕΓΚ ΑΕ και ΕΡΓΟΚΑΤ ΑΕ βαδίζει η ΓΕΚΑΤ ΑΤΕ, μετά και την έγκριση όλων των θεμάτων της ημερησίας διάταξης που αφορούσαν το υπό δημιουργία νέο σχήμα, κατά τη σημερινή πρώτη επαναληπτική τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Σημαντικό τομέα δραστηριοποίησης της νέας εταιρείας θα αποτελέσουν τα έργα του Γ' ΚΠΣ, τα αυτοχρηματοδοτούμενα και τα συγχρηματοδοτούμενα, ενώ στο χώρο της εκμετάλλευσης ακινήτων (Real Estate), παρουσιάζονται σημαντικές προοπτικές διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της.

Στο πλαίσιο τον ολυμπιακών έργων, η νέα εταιρεία συμμετέχει σε έργα συνολικού προϋπολογισμού 100 δισ. δρχ., όπως το Α' τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού, το Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο στο Γαλάτσι, το Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης, την αποπεράτωση του Παγκρήτιου Σταδίου στο Ηράκλειο καθώς και την αναβάθμιση του Παμπελοποννησιακού σταδίου Πάτρας.

Επίσης, οι εταιρείες που συνθέτουν τη νέα εταιρεία κατακύρωσαν πρόσφατα και συμμετέχουν σε έργα συνολικού προϋπολογισμού 122 δισ. δρχ. όπως τον Εμπορευματικό Σταθμό του Αεροδρομίου «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, το κτίριο ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή, 144 κατοικίες του ΟΕΚ στη Ζάκυνθο και σημαντικό τμήμα του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα