Πολυμετοχική εταιρεία από 100 τουριστικά γραφεία

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2002 16:14

Πολυμετοχική εταιρεία σχημάτισαν περισσότερα από 100 γραφεία ταξιδίων και τουρισμού, με την επωνυμία Ελληνική Ταξιδιωτική Ισχύς ΑΕ, με την υποστήριξη του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ).

Η νέα εταιρεία θα δραστηριοποιείται σε συμπληρωματικές και υποστηρικτικές των γραφείων ταξιδίων, τουριστικές υπηρεσίες, στην ανάληψη μεγάλων τουριστικών διοργανώσεων και εκδηλώσεων και στη διαχείριση καθετοποιημένων προϊόντων, όπως ξενοδοχεία, τουριστικά πλοία αναψυχής, ναύλωση αεροσκαφών κα.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΗΑΤΤΑ, αναφέρεται ότι προβλέπεται πως ο αριθμός των μετοχων (γραφείων ταξιδίων) θα διευρυνθεί, στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία αναμένεται να γίνει σύντομα.

Η πρώτη δραστηριότητα στην οποία η Ελληνική Ταξιδιωτική Ισχύς έλαβε μέρος, είναι η συμμετοχή της σε κοινοπρακτικό σχήμα με την EUROBANK PROPERTIES για τη διεκδίκηση του προγράμματος διαχείρισης των ολυμπιακών κατοικιών.

Το εκλεγέν διοικητικό συμβούλιο της πολυμετοχικής εταιρείας απαρτίζεται από τους: Μαρίνο Αθανάσιο, πρόεδρο, Σερέτη Αντώνη, διευθύνων σύμβουλο, Ψάλτη Χρήστο, α' αντιπρόεδρο, Μπαλακάκη Ανδρέα και Μεσσάρη Αλέξανδρο, μέλη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα