Νέα σειρά επενδυτικών προϊόντων Alpha Bank Capital Guarantee

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2002 18:21
UPD:18:26

Την έκδοση νέας σειράς επενδυτικών προϊόντων ALPHA BANK CAPITAL GUARANTEE Μεγίστης Αποδόσεως ανακοίνωσε η Alpha Bank. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, τα προϊόντα αυτά, που διατίθενται μέχρι τις 19 Ιουλίου, απευθύνονται σε επενδυτές, οι οποίοι επιθυμούν να διαφοροποιήσουν μέρος του χαρτοφυλακίου τους, με διασφάλιση του αρχικού κεφαλαίου τους και απόδοση συνδυασμένη με προκαθορισμένες συνθήκες στις διεθνείς αγορές χρήματος και κεφαλαίου.

Τα προϊόντα ALPHA BANK CAPITAL GUARANTEE συνδέονται με το δείκτη FTSE/ASE-20TM και περιλαμβάνoυν τέσσερα διαφορετικά προϊόντα διάρκειας από έξι μήνες έως δύο έτη, ανάλογα με τον επιθυμητό επενδυτικό ορίζοντα.

1. Το προϊόν FTSE/ASE-20TM 100% 6M, διάρκειας έξι μηνών, προσφέρει μέγιστη ετησιοποιημένη απόδοση 4,25% σε περίπτωση που η τιμή του δείκτη στη λήξη της επενδύσεως είναι υψηλότερη ή ίση από την τιμή του στην έναρξη.

2. Το προϊόν FTSE/ASE-20TM 100% 1E, διάρκειας ενός έτους, προσφέρει μέγιστη απόδοση στη λήξη 5,00% σε περίπτωση που η τιμή του δείκτη στη λήξη της επενδύσεως είναι υψηλότερη ή ίση από την τιμή του στην έναρξη.

3. Το προϊόν FTSE/ASE-20TM 100% 2E, διάρκειας δύο ετών, προσφέρει μέγιστη απόδοση στη λήξη 13,00% σε περίπτωση που η τιμή του δείκτη στη λήξη της επενδύσεως είναι υψηλότερη ή ίση από την τιμή του στην έναρξη.

4. Το προϊόν FTSE/ASE-20TM 110% 2E, διάρκειας δύο ετών, προσφέρει μέγιστη απόδοση στη λήξη 16,00% σε περίπτωση που η τιμή του δείκτη στη λήξη της επενδύσεως είναι υψηλότερη ή ίση από το 110% της τιμής του στην έναρξη.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα