Διεθνής αναγνώριση για το κέντρο εκπαίδευσης της Byte

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2002 10:33

Tη δυνατότητα διεθνούς πιστοποίησης του εκπαιδευτικού του έργου με τη διενέργεια εξετάσεων υπό την εποπτεία της εταιρείας Prometric διαθέτει πλέον το Κέντρο Εκπαίδευσης Βyte.

Oπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, η Prometric θεωρείται διεθνώς ως ο κορυφαίος εκπαιδευτικός οίκος διενέργειας εξετάσεων και χορήγησης διπλωμάτων παρακολούθησης εκπαίδευσης εταιρικής γνώσης σε θέματα πληροφορικής και επικοινωνιών για λογαριασμό εταιρειών όπως: ΙΒΜ, Microsoft, Cisco, Oracle, Linux, Novell κ.ά.

Με την ανάδειξη του Κέντρου Εκπαίδευσης ΒΥΤΕ σε Εξουσιοδοτημένο Εξεταστικό Κέντρο Prometric (APTC – Authorised Prometric Testing Center) οι σπουδαστές του που παρακολουθούν κύκλους σπουδών σε θέματα τεχνογνωσίας των εταιρειών ΙΒΜ-Lotus, Microsoft κλπ. θα συμμετέχουν σε αντίστοιχες εξετάσεις και το δίπλωμα που θα λαμβάνουν μετά την επιτυχή έκβασή τους θα αναγνωρίζεται διεθνώς τόσο από τις αντίστοιχες εταιρείες όσο και από όλες τις εταιρείες του κλάδου που χρησιμοποιούν παρόμοια τεχνολογία.

Επιπλέον, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, το Κέντρο Εκπαίδευσης Βyte εξουσιοδοτείται να λειτουργεί ως Πανελλαδικό Εξεταστικό Κέντρο της Prometric για κάθε είδους εξέταση ανεξαρτήτως αν παρέχει ή όχι αντίστοιχο κύκλο μαθημάτων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΥΤΕ



Σχολιασμένα