Μεικτή εικόνα στη Wall Street

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 23:36
UPD:23:47

Με μεικτή εικόνα ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης με την προσοχή των επενδυτών στραμμένη στην κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup για την Ελλάδα και στις διαπραγματεύσεις για την αποφυγή του αποκαλούμενου «δημοσιονομικού γκρεμού» στις ΗΠΑ.

Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκονται στις Βρυξέλλες οι εργασίες του κρίσιμου Eurogroup για το ελληνικό ζήτημα ενώ επιθυμία είναι να υπάρξει συμφωνία μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωζώνης όσον αφορά στη βιωσιμότητα του χρέους.

Την ίδια ώρα, ο Λευκός Οίκος διατηρεί την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί διέξοδος στις διαπραγματεύσεις που έχει ξεκινήσει με τους ηγέτες του Κογκρέσου προκειμένου να αποφευχθεί ο «δημοσιονομικός γκρεμός».

Ο εκπρόσωπος του αμερικανού προέδρου αποκάλυψε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα συνομίλησε τηλεφωνικά το Σαββατοκύριακο με τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Τζον Μπένερ και τον επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Χάρι Ριντ.

Με τα σημαντικότερα κέρδη έκλεισαν οι μετοχές των Hewlett-Packard και Cisco Systems ενώ στον αντίποδα βρέθηκαν οι μετοχές των Coca-Cola Microsoft και Microsoft.

Ο δείκτης Dow Jones υποχώρησε κατά 0,33% στις 12.967,37 μονάδες, ο δείκτης S&P κατέγραψε πτώση 0,20% στις 1.406,29 μονάδες ενώ ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq έκλεισε χαμηλότερα 0,34% στις 2.976,78 μονάδες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα