Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.

Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 11:17
UPD:11:17

Σταθεροποιητικά κινείται σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με την προσοχή να επικεντρώνεται στα αποτελέσματα των τραπεζών, και ειδικότερα στην ενδεχόμενη αύξηση των επισφαλών τους δανείων.

«Αναμένουμε το ενδιαφέρον να επικεντρωθεί στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εννιαμήνου των τραπεζών, ξεκινώντας με τη Eurobank. Δεν αποκλείουμε κάποια αποκομιδή κερδών παρόλο που το κλίμα έχει βελτιωθεί σημαντικά εξαιτίας της αναβάθμισης», ανέφερε η Πειραιώς Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο.

Αυτή την ώρα (11:15), ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται κατά 0,34% στις 881,44 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 9,86 εκατομμύρια ευρώ.

Μικτές είναι οι τάσεις στους επιμέρους κλαδικούς δείκτες, με τις Τράπεζες να καταγράφουν οριακά κέρδη. Εν τω μεταξύ, άνοδο 2,1% σημειώνει η μετοχή της Eurobank, η οποία ανακοίνωσε νωρίτερα ζημίες ύψους 223 εκατ. ευρώ για το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Μεταξύ των μετοχών του 20άρη, αξιόλογη άνοδο σημειώνουν επίσης οι τίτλοι των ΚΑΕ (+1,6%) και Τράπεζες Πειραιώς (+1,2%). Αντιθέτως, πιέσεις δέχονται οι μετοχές των Τιτάν (-2,5%) και Frigoglass (-2,1%).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα