Υπηρεσία αποστολής και λήψης μηνυμάτων πολυμέσων από τη Vodafone

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2002 15:51
UPD:15:55

Tη δυνατότητα αποστολής και λήψης Μηνυμάτων Πολυμέσων θα προσφέρει από την ερχόμενη Δευτέρα στους συνδρομητές της η Vodafone.

Το MMS (Multimedia Messaging Service), το οποίο αποτελεί την εξέλιξη του γνωστού SMS, έρχεται να εγκαινιάσει νέα, πρωτοποριακά δεδομένα στην κινητή επικοινωνία επιτρέποντας στους συνδρομητές της Vodafone να αποστέλλουν και να λαμβάνουν μηνύματα που συνδυάζουν έγχρωμες φωτογραφίες, κείμενο xωρίς περιορισμό λέξεων καθώς και ήχο.

Μέσα στους αμέσως επόμενους μήνες, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η συγκεκριμένη υπηρεσία θα εμπλουτίζεται σταδιακά και με ακόμη περισσότερες εφαρμογές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είναι αποτέλεσμα της απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας της Vodafone με την Ericsson Hellas, καθώς οι δύο εταιρείες εργάστηκαν από κοινού - μετά τη σύναψη σχετικής συμφωνίας - για το σχεδιασμό και την υλοποίηση της τεχνολογίας MMS.

Η Vodafone για την καλύτερη και ευκολότερη εξοικείωση των συνδρομητών με τα MMS θα προσφέρει δωρεάν τη συγκεκριμένη υπηρεσία για τους πρώτους τρεις μήνες. Η χρήση της υπηρεσίας θα είναι προς το παρόν εφικτή μόνο μέσω κινητών τηλεφώνων Ericsson Τ68i. Tα κινητά που δεν υποστηρίζουν MMS εφόσον λάβουν μήνυμα MMS θα δεχτούν ένα SMS με οδηγίες για το πως θα μπορούν να δουν το μήνυμά τους.

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να καλούν το 122 από το κινητό τους τηλέφωνο (χρέωση ανάλογα με το πακέτο σύνδεσης).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα