Intracom: Έργα πληροφορικής σε ξένες τράπεζες

Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2002 16:02

Την υλοποίηση εννέα περιφερειακών συστημάτων Data Warehouse για λογαριασμό της Arab Bank ανέλαβε ύστερα από διεθνή διαγωνισμό η Intracom μέσω της θυγατρικής της Intrasoft Jordan.

Η Arab Bank αποτελεί την τρίτη σε μέγεθος τράπεζα της Μέσης Ανατολής, ενώ διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο 400 και πλέον υποκαταστημάτων και γραφείων εξαπλωμένο σε 28 χώρες και στις πέντε ηπείρους.

Με τη λειτουργία του νέου συστήματος η τράπεζα θα είναι σε θέση να διαχειρίζεται και να επεξεργάζεται τα δεδομένα των υποκαταστημάτων της από 19 χώρες σε ένα ενοποιημένο και ομοιόμορφο τεχνικά περιβάλλον.

Επιπροσθέτως, η Intracom ανέλαβε την υλοποίησης και ενός κεντρικού συστήματος Data Warehouse στο υποκατάστημα της τράπεζας στη Γενεύη.

Μέσα στον Ιούλιο ξεκίνησε επισήμως η πλήρης παραγωγική λειτουργία του νέου πληροφοριακού συστήματος της APS Bank της Μάλτας, το οποίο εγκαταστάθηκε από την Intracom και βασίζεται στο τραπεζικό της προϊόν PROFITS.

Η APS Bank Μάλτας αποτελεί τη δεύτερη τράπεζα (μετά την Bank of Valletta) στη Μάλτα που έχει εμπιστευτεί (μετά από διεθνή διαγωνισμό) στην Intracom την υλοποίηση του νέου ολοκληρωμένου τραπεζικού της συστήματος για την κάλυψη των αναγκών της σε όλα τα επίπεδα (καταστήματα, κεντρικές υπηρεσίες, κλπ).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα