ΧΑΑ-Γενικές συνελεύσεις

Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2002 17:26

ΑΤΤΙ - ΚΑΤ Α.Τ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 1/8/2002, ημέρα Πέμπτη και ώρα 09:30, στην έδρα της εταιρίας στην Αθήνα, Μεσογείων 109-111, στον 7ο όροφο του κτιρίου Γ1 του συγκροτήματος ΠΟΛΙΤΕΙΑ, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της συγχώνευσης της Εταιρείας με τις ανώνυμες εταιρείες «ΑΤΕΜΚΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ», «Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΗΧΟΠΛΑΣΤ ΑΕ» και «ΗΛΜΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με απορρόφηση των τεσσάρων τελευταίων από την Εταιρεία, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως και 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993. 2. 'Εγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, της Επεξηγηματικής Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και της πράξης Συγχώνευσης, για τη συγχώνευση της Εταιρείας με τις ανώνυμες εταιρείες «ΑΤΕΜΚΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ›, «Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΗΧΟΠΛΑΣΤ ΑΕ› και «ΗΛΜΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, με απορρόφηση των τεσσάρων τελευταίων από την Εταιρεία, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως και 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993. 3. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών, δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των εκπροσώπων και πληρεξούσιων αυτής για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης. 4. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρείας, για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης της Εταιρείας με τις ανώνυμες εταιρείες «ΑΤΕΜΚΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ›, «Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΗΧΟΠΛΑΣΤ ΑΕ› και «ΗΛΜΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, καθώς και για την διενέργεια και υπογραφή κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης που απαιτείται για τον σκοπό αυτό και την εν γένει διευθέτηση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης. 5. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, προερχόμενη από την κατά τα άνω συγχώνευση με απορρόφηση των ανωτέρω εταιρειών και από κεφαλαιοποίηση αποθεματικών για την στρογγυλοποίηση του συνολικού αριθμού μετοχών, με παράλληλη μετατροπή της ονομαστικής αξίας της μετοχής και του μετοχικού κεφαλαίου σε ευρώ και τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας. 6. Κωδικοποίηση του καταστατικού της εταιρείας λόγω τις πιο πάνω τροποποίησης του άρθρου 5 του καταστατικού. 7. Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο της Γενικής Συνελεύσεως και στον Γραμματέα της να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά της συνελεύσεως.

Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ Α.Τ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 1/8/2002, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30, στην έδρα της εταιρίας στην Αθήνα, Μεσογείων 109-111, στον 7ο όροφο του κτιρίου Γ1 του συγκροτήματος ΠΟΛΙΤΕΙΑ, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της συγχώνευσης της Εταιρείας με τις ανώνυμες εταιρείες «ΑΤΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΤΤΙ﷓ΚΑΤ ΑΤΕ» «ΑΤΕΜΚΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ›, «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΗΧΟΠΛΑΣΤ ΑΕ› και «ΗΛΜΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, με απορρόφηση από την πρώτη ως άνω Εταιρεία ΑΤΤΙ-ΚΑΤ ΑΤΕ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως και 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993. 2. ‘Εγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, της Επεξηγηματικής Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και της πράξης Συγχώνευσης, για τη συγχώνευση της Εταιρείας με τις ανώνυμες εταιρείες «ΑΤΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ﷓ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΤΤΙ﷓ΚΑΤ ΑΤΕ›, «ΑΤΕΜΚΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ›, «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΗΧΟΠΛΑΣΤ ΑΕ› και «ΗΛΜΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, με απορρόφηση από την πρώτη ως άνω Εταιρεία ΑΤΤΙ-ΚΑΤ ΑΤΕ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως και 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993. 3. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών, δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των εκπροσώπων και πληρεξούσιων αυτής για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης. 4. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρείας, για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης της Εταιρείας με τις ανώνυμες εταιρείες «ΑΤΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ﷓ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΤΤΙ﷓ΚΑΤ ΑΤΕ›, «ΑΤΕΜΚΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ›, «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΗΧΟΠΛΑΣΤ ΑΕ› και «ΗΛΜΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, καθώς και για την διενέργεια και υπογραφή κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης που απαιτείται για τον σκοπό αυτό και την εν γένει διευθέτηση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης. 5. Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο της Γενικής Συνελεύσεως και στον Γραμματέα της να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά της συνελεύσεως.

ΑΤΕΜΚΕ Α.Τ.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 1/8/2002, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:30, στην έδρα της εταιρίας στην Αθήνα, Μεσογείων 109-111, στον 7ο όροφο του κτιρίου Γ1 του συγκροτήματος ΠΟΛΙΤΕΙΑ, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση της συγχώνευσης της Εταιρείας με τις ανώνυμες εταιρείες «ΑΤΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ﷓ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΤΤΙ﷓ΚΑΤ ΑΤΕ› «Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΗΧΟΠΛΑΣΤ ΑΕ› και «ΗΛΜΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, με απορρόφηση από την πρώτη ως άνω Εταιρεία ΑΤΤΙ-ΚΑΤ ΑΤΕ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως και 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993. 2. ‘Εγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης, της Επεξηγηματικής Εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και της πράξης Συγχώνευσης, για τη συγχώνευση της Εταιρείας με τις ανώνυμες εταιρείες «ΑΤΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ﷓ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΤΤΙ﷓ΚΑΤ ΑΤΕ›, «Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΗΧΟΠΛΑΣΤ ΑΕ› και «ΗΛΜΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, με απορρόφηση από την πρώτη ως άνω Εταιρεία ΑΤΤΙ-ΚΑΤ ΑΤΕ, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 69 έως και 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και των άρθρων 1-5 του Ν. 2166/1993. 3. Έγκριση των μέχρι σήμερα πράξεων, ενεργειών, δηλώσεων και ανακοινώσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και των εκπροσώπων και πληρεξούσιων αυτής για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης. 4. Ορισμός εκπροσώπου της εταιρείας, για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης της Εταιρείας με τις ανώνυμες εταιρείες «ΑΤΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ﷓ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΤΤΙ﷓ΚΑΤ ΑΤΕ›, «Σ. ΣΙΓΑΛΑΣ ΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, «ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΗΧΟΠΛΑΣΤ ΑΕ› και «ΗΛΜΕΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ – ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ›, καθώς και για την διενέργεια και υπογραφή κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης που απαιτείται για τον σκοπό αυτό και την εν γένει διευθέτηση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση της συγχώνευσης. 5. Παροχή εξουσιοδοτήσεως στον Πρόεδρο της Γενικής Συνελεύσεως και στον Γραμματέα της να υπογράψουν και να επικυρώσουν τα πρακτικά της συνελεύσεως.

ΑΛΦΑ - ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 2/8/2002, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:30, στην έδρα της εταιρίας, στο Γέρακα Αττικής, Λεωφ. Σπάτων 81, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Τροποποίηση του άρθρου 9 του καταστατικού της εταιρίας.

ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.

Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 2/8/2002, ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:00, στα γραφεία της εταιρίας στην Πάτρα (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 113), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και Απόσχισης και Αναδοχής κλάδων με απορρόφηση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 – 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και 1 – 5 του Ν. 2166/1993, από την ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.: α) των εταιριών ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., ΣΚΟΡΔΑΛΟΣ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΤΕ και β) των κλάδων των τεχνικών έργων των εταιριών ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε., ΔΙΕΚΑΤ ΑΤΕ, καθώς και έγκριση του Προσωρινού ισολογισμού της εταιρίας ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε. της 31/1/2002, της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 Κ.Ν. 2190/1920 επεξηγηματικής έκθεσης του Δ.Σ. και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης, ως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς τον σκοπό αυτό. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά το ποσό των εισφερομένων μετοχικών κεφαλαίων των απορροφούμενων εταιριών και καθαρών θέσεων των εισφερομένων κλάδων των τεχνικών έργων, με έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών και τροποποίηση των σχετικών άρθρων του Καταστατικού. 3. Εγκριση των έως σήμερα διενεργηθεισών πράξεων ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Δ.Σ. της εταιρίας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής, για τους σκοπούς της ως άνω συγχώνευσης.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.

Α/ Α’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 2/8/2002, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στον Αλιμο Αττικής (οδός Σολωμού 20), με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Εγκριση της απόσχισης του κλάδου των τεχνικών έργων της εταιρίας και του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης και Απόσχισης και Αναδοχής κλάδων με απορρόφηση, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 68 – 77 του Κ.Ν. 2190/1920 και 1 – 5 του Ν. 2166/1993, από την εταιρία ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.: α) των εταιριών ΑΛΦΑ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε., ΣΚΟΡΔΑΛΟΣ Α.Ε., ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΤΕ και β) των κλάδων των τεχνικών έργων των εταιριών ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε., ΔΙΕΚΑΤ ΑΤΕ, καθώς και έγκριση της Λογιστικής Κατάστασης Απόσχισης του κλάδου των τεχνικών έργων της εταιρίας ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. της 31/1/2002, της κατ’ άρθρο 69 παρ. 4 Κ.Ν. 2190/1920 επεξηγηματικής έκθεσης του Δ.Σ. και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή της σχετικής συμβολαιογραφικής πράξης συγχώνευσης, ως και τη διενέργεια κάθε άλλης πράξης ή δήλωσης προς το σκοπό αυτό. 2. Εγκριση των μέχρι σήμερα διενεργηθεισών πράξεων, ενεργειών ή δηλώσεων και ανακοινώσεων του Δ.Σ. της εταιρίας και των εκπροσώπων ή πληρεξουσίων αυτής για τους σκοπούς της κατά τα ως άνω συγχώνευσης του αποσχιζόμενου κατασκευαστικού κλάδου της εταιρίας. 3. Διάφορες ανακοινώσεις.

Β/ Β' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 2/8/2002, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας στον Αλιμο Αττικής (οδός Σολωμού 20), με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Λήψη απόφασης για παροχή δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option) στα μέλη του Δ.Σ. και στα στελέχη της εταιρίας, καθώς και στα πρόσωπα αυτά των εταιριών του ομίλου της, σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 13 του Κ.Ν. 2190/1920.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΛΥΜΠ



Σχολιασμένα