Εγκρίθηκε η συγχώνευση των εταιρειών Έδραση Χ. Ψαλλίδας ΑΤΕ και ΒΕΣ Α.Ε.

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2002 17:24

Το πράσινο φως για τη συγχώνευση των εταιρειών Έδραση Χ. Ψαλλίδας ΑΤΕ και ΒΕΣ Α.Ε., με απορρόφηση της δεύτερης από την πρώτη, έδωσε στις 24-7-2002 το υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατά συνέπεια, με την ολοκλήρωση της συγχώνευσης το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στα 39.478.120,00 ευρώ, διαιρούμενο σε 15.604.000 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 2,53 ευρώ η κάθε μία.

Παράλληλα, εγκρίθηκε και η τροποποίηση και επέκταση του καταστατικού της εταιρείας σε δραστηριότητες, εκτός από τις εργοληπτικές, και σε αυτές που αφορούν σε παραγωγή και εμπορία δομικών υλικών, εργαλείων και μηχανημάτων, σε εκμετάλλευση ακινήτων σε τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και σε έργα προστασίας περιβάλλοντος και ενέργειας.

Ταυτόχρονα, η επωνυμία της εταιρείας άλλαξε σε ΕΔΡΑΣΗ-Χ.ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με το διακριτικό τίτλο ΕΔΡΑΣΗ-Χ.ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε.

Η εξέλιξη αυτή, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, δίνει τη δυνατότητα στην Έδραση να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητά της στον τομέα της βαριάς προκατασκευής.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα