Τρείς δικαστικές αποφάσεις δικαιώνουν τον ΟΛΠ για τη σύμβαση με την ΜSC

Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011 20:07
UPD:20:10

Τρείς δικαστικές αποφάσεις δικαιώνουν πλήρως την Ο.Λ.Π. Α.Ε. για το θέμα της σύμβασης που είχε υπογράψει με την εταιρεία ΜSC και είχε απασχολήσει μετά το 2005 και την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς Γιώργος Ανωμερίτης.

Εναντίον της εταιρείας MSC είχαν προσφύγει οι εταιρείες «Sarlis Container Services» και «Σαρλής & Αγγελόπουλος Πρακτορείο ΕΠΕ» υποστηρίζοντας ότι με τη συγκεκριμένη σύμβαση δημιουργούνταν συνθήκες δυσμενούς μεταχείρισης των υπόλοιπων εταιρειών από τον ΟΛΠ υπέρ της MSC.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΛΠ, «οι τρεις αποφάσεις που εκδόθηκαν κάνουν αποδεκτή την προσφυγή του ΟΛΠ ΑΕ απορρίπτονται οι παρεμβάσεις και προσφυγές Σαρλή, ενώ γίνονται δεκτές οι προσφυγές της MSC».

Ο κ. Ανωμερίτης εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του για τα θετικά αποτελέσματα του ΟΛΠ για το έτος 2010 κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΛΠ το 2011.

Όπως υπογράμμισε, παρουσιάζοντας στοιχεία στα μέλη του Δ.Σ. για το ταμειακό πρόγραμμα του Οργανισμού κατά το 2011 και το τρέχον έτος, παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, τα αποτελέσματα του ΟΛΠ θα κινηθούν θετικά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα