Forthnet: Επιβεβαιώνεται η παραίτηση Τζωρτζάκη

Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Π. Παπαδόπουλος
Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011 13:57

Την παραίτηση του κ. Παντελή Τζωρτζάκη από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Αντιπροέδρου της Forthnet, καθώς και από τις αντίστοιχες θέσεις του στα Διοικητικά Συμβούλια των λοιπών εταιρειών του Ομίλου, ανακοίνωσε η Forthnet, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που είχαμε μεταδώσει νωρίτερα http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1933060 .

Χρέη Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Forthnet αναλαμβάνει ο κ. Πάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος ανήκει στα ιδρυτικά στελέχη της εταιρείας και έχει διατελέσει επικεφαλής καίριων διευθύνσεών της,καθώς και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών NOVA.

Την παραίτηση του κ. Παντελή Τζωρτζάκη από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και Αντιπροέδρου της Forthnet, ανακοίνωσε η Forthnet.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Forthnet, ο κος Τζωρτζάκης υπήρξε εμπνευστής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας από τη σύστασή της (1995), ασκώντας καταλυτικό ρόλο στη δημιουργία, εξέλιξη και καθιέρωση της εταιρείας ως έναν από τους πρωτοπόρους και πιο αξιόπιστους παρόχους τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Κατά τη συνεδρίαση του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου ο κος Τζωρτζάκης ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ., τους συνεργάτες του και τους λοιπούς εργαζόμενους για την συνεργασία και την σημαντική για την πορεία της εταιρείας συμβολή τους, καθώς επίσης και όλους τους μετόχους της Εταιρείας από την ίδρυσή της για την εμπιστοσύνη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό του.

Μετά από την ανωτέρω αντικατάσταση το Διοικητικό Συμβούλιο της Forthnet συγκροτείται σε Σώμα, ως ακολούθως:

1. Deepak Srinivas Padmanabhan, Πρόεδρος

2. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

3. Johannes Fransciscus Botman, μη εκτελεστικό μέλος

4. Βασίλειος Δουγαλής, μη εκτελεστικό μέλος

5. David Kay, μη εκτελεστικό μέλος

6. Edwin Lloyd, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

7. Majid Mohsin, μη εκτελεστικό μέλος

8. Bhavneet Singh, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

9. Michael Warrington, μη εκτελεστικό μέλος



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα