Νέες εγκαταστάσεις της Avis στη Θεσσαλονίκη

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011 15:16

Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων Avis -θυγατρικής του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς- στη Θεσσαλονίκη.

Σε οικόπεδο 10.000m2 και κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 4.500m2, λίγο έξω από το αεροδρόμιο Μακεδονία, στεγάζονται πλέον οι διοικητικές υπηρεσίες Βορείου Ελλάδος καθώς και η κάθετη μονάδα συνεργείου που περιλαμβάνει Φανοποιείο, Βαφείο και Μηχανικές επισκευές, εφοδιασμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.

Στις νέες εγκαταστάσεις λειτουργεί σταθμός ενοικίασης αυτοκινήτων, αλλά εξυπηρετούνται και πελάτες leasing ως προς την παράδοση νέου αυτοκινήτου, τα προγραμματισμένα service και οτιδήποτε άλλες ανάγκες υπάρχουν κατά τη διάρκεια της μίσθωσης.

Επίσης, λειτουργεί μόνιμος εκθεσιακός χώρος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν αυτοκίνητα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

«Ο σκοπός της νέας μας επένδυσης είναι η αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών μας σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα τόσο στον τομέα του Rent a Car όσο και στο Leasing. Η κομβική τοποθεσία αλλά και οι πρωτοποριακές για τον κλάδο μας εγκαταστάσεις μας δίνουν περαιτέρω ώθηση για να αναπτύξουμε και τους νέους τομείς δραστηριότητάς μας, όπως η πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων» δήλωσε ο κ. Αλκης Πέττας, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Avis.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα