Media Strom: Στα 40 εκατ. ευρώ η επένδυση στο Μαρκόπουλο

Παρουσιάστηκε το νέο εργοστάσιο
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 13:00

Στα 40 εκατ. ευρώ ανέρχεται η επένδυση της Media Strom στη νέα εργοστασιακή της μονάδα στο Μαρκόπουλο Αττικής, την οποία παρουσίασε η διοίκηση της εταιρείας αυτή την εβδομάδα.

Όπως επισημάνθηκε σε συνέντευξη Τύπου, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε επένδυση 25 εκατ. ευρώ στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιό της στο Μαρκόπουλο.

Σύμφωνα με τη Media Strom, «η συγκεκριμένη επένδυση είναι η μεγαλύτερη, έως σήμερα, στον κλάδο της στρωματοποιΐας και μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα» και θα οδηγήσει σε πολλαπλά οφέλη για τους Έλληνες πολίτες και καταναλωτές, όπως αύξηση της απασχόλησης κατά 22% με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Αναμένεται επίσης να οδηγήσει σε βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων, χωρίς αύξηση των τιμών, αφού, σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο εργοστάσιο έχει εξοπλιστεί με μια μοναδική γραμμή παραγωγής στρωμάτων, αποτελούμενη από τα καλύτερα μηχανήματα των κορυφαίων κατασκευαστών στον κόσμο.

Το νέο εργοστάσιο ήδη στεγάζει τις πλέον σύγχρονες και πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής στρωμάτων και συμπληρωματικών προϊόντων ύπνου, καθώς και το άρτια εξοπλισμένο Εργαστήριο R&D για τη δοκιμή της αντοχής, της ορθοπεδικότητας & της ανατομικότητας των στρωμάτων.

Στο εγγύς μέλλον αναμένεται η ολοκλήρωση ενός ακόμη κτιριακού συγκροτήματος με τις τελευταίου τύπου υπηρεσίες logistics, οι οποίες θα επιτρέπουν την πλήρη αυτοματοποίηση στην αποθήκευση, αναζήτηση εμπορευμάτων και φόρτωση για διανομή, καθώς και τα νέα γραφεία της εταιρείας, συνολικού κόστους επένδυσης 15 εκατ. ευρώ.

«Είμαστε υπερήφανοι που κάναμε πραγματικότητα το όνειρο μιας ζωής, με τη δημιουργία αυτού του εργοστασίου, που είναι το κορυφαίο στην Ευρώπη και ένα από τα πιο σύγχρονα σε όλον τον κόσμο. Αναμφίβολα, αποτελεί απόδειξη του γεγονότος ότι η MEDIA STROM είναι ταγμένη στην υπηρεσία του καλού ύπνου και κατά συνέπεια όλες οι ενέργειες της στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της εταιρείας, Ιωάννης Νιάρχος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα