Διαβεβαιώσεις Π. Γερουλάνου για την τουριστική προβολή της χώρας

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011 14:51

Τη διαβεβαίωση ότι θα διατεθούν αντίστοιχα με τα περυσινά κονδύλια για την προβολή της χώρας και την τρέχουσα τουριστική σεζόν, έδωσε ο υπουργός Τουρισμού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος (φωτογραφία αρχείου).

Τη διαβεβαίωση ότι θα διατεθούν αντίστοιχα με τα περυσινά κονδύλια για την προβολή της χώρας και την τρέχουσα τουριστική σεζόν, έδωσε ο υπουργός Τουρισμού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, μιλώντας σε εκδήλωση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή το ΞΕΕ, ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε ακόμη στην έναρξη διαβούλευσης από πλευράς υπουργείου για την αναθεώρηση του συστήματος κατάταξης των ξενοδοχείων σε κατηγορίες αστέρων.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ανακοίνωσε την υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ της περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου για την προώθηση και στήριξη του Κρητικού Συμφώνου Ποιότητας σε συνδυασμό με την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για το «ελληνικό πρωινό».

Στο πλαίσιο της πρώτης περιφερειακής συνάντησης του ΞΕΕ στο Ηράκλειο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γεώργιος Τσακίρης ανήγγειλε την ίδρυση του 1ου περιφερειακού γραφείου του ΞΕΕ στη Κρήτη. Το Επιμελητήριο, επισήμανε, αναλαμβάνει δυναμικό ρόλο στις νέες αυτοδιοικητικές δομές του σχεδίου «Καλλικράτης», στο πλαίσιο της ενίσχυσης της συνεργασίας του ΞΕΕ με τους περιφερειακούς θεσμούς με στόχο το άνοιγμα πέντε αρχικώς περιφερειακών υποκαταστημάτων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα