«Αλλαγή φρουράς» στον όμιλο Μαΐλλη

Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Mark Köllmann
Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2011 12:26
UPD:12:34

Την αποχώρηση του κ. Γιάννη Κούρουγλου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου του δ.σ., ενόψει της συνταξιοδότησής του τον Ιούνιο του 2011, ανακοίνωσε ο Όμιλος Μαΐλλη.

Η εταιρεία τοποθέτησε στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον κ. Mark Köllmann, προερχόμενο από την αμερικανική πολυεθνική ITW.

Διευκρινίζεται ότι ο κ. Κούρουγλος θα παραμείνει στην εταιρεία, έως την αποχώρησή του, προκειμένου να παράσχει υποστήριξη, για την ομαλή μετάβαση στη νέα διοίκηση και ηγεσία του Ομίλου.

Πριν την ανάληψη των καθηκόντων του στον Όμιλο, ο κ. Köllmann, εργάστηκε για πέντε έτη ως γενικός διευθυντής της Signode Europe, ευρωπαϊκής θυγατρικής του αμερικανικού ομίλου ITW.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Köllmann, ο κ. Μιχάλης Μαΐλλης, μη εκτελεστικός πρόεδρος του δ.σ., σημείωσε: «Ο κ. Mark Köllmann φέρνει εξαιρετικό ταλέντο, όραμα και εμπειρία, στη νέα του θέση. Εν μέσω μίας πολύ δύσκολης περιόδου, γεμάτης προκλήσεις, το σύνολο των ικανοτήτων του κ. Mark Köllmann, με την υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου και εμού προσωπικά, θα δώσει νέα ώθηση στον Όμιλο, για να προχωρήσουμε σε ένα νέο επίπεδο επιχειρηματικής λειτουργίας».

«Σκοπεύω να χτίσω πάνω στα ισχυρά επιχειρηματικά θεμέλια που έχουν δημιουργηθεί κατά τη μακρόχρονη πορεία του Ομίλου. Γνωρίζω πολύ καλά τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά και έχω την πεποίθηση ότι, εγώ και η υπόλοιπη διοικητική ομάδα του Ομίλου, θα καταφέρουμε να κινήσουμε μπροστά τον Όμιλο, στο επόμενο επίπεδο, εστιάζοντας συνεχώς στην περαιτέρω βελτίωση του δείκτη ικανοποίησης της ισχυρής πελατειακής μας βάσης», ανέφερε από την πλευρά του ο Mark Köllmann.

Το δ.σ. εξέλεξε τον κ. Köllmann ως μέλος του, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος εκτελεστικού μέλους κ. Γιάννη Λέντζου.

Το νέο δ.σ. έχει ως εξής:

Μιχάλης Ι. Μαΐλλης, Πρόεδρος

Mark Köllmann, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

Ιωάννης Μ. Κούρουγλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Θεοχάρης Α. Φιλιππόπουλος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Πέτρος Τ. Τζαννετάκης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Μιχάλης Α. Κόκκινος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Στέλιος Κ. Σταυρίδης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Λητώ Δ. Ιωαννίδου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Μενέλαος Α. Τασόπουλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα