Συνάντηση ΕΝ.Π.Ε - Γ.Παπακωνσταντίνου για τα οικονομικά των Περιφερειών

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2011 14:25

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών θα έχει αύριο η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΝ.Π.Ε., κατά την οποία οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας θα θέσουν υπόψη του υπουργού και θα συζητήσουν εκτενώς τα οικονομικά θέματα των Περιφερειών.

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών θα έχει την Παρασκευή 4 Μαρτίου, η Διοικούσα Επιτροπή της ΕΝ.Π.Ε. (Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος), κατά τη διάρκεια της οποίας οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας θα θέσουν υπόψη του υπουργού και θα συζητήσουν εκτενώς τα οικονομικά θέματα των Περιφερειών.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 08:45 στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών και αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΝ.Π.Ε, προεδρεύοντος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Σγουρού, με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.Έγκριση πρακτικών συνεδριάσεως 11/02/2011

2.Ενημέρωση από εκπροσώπους ΥΠΕΣΑΗΔ και ΥΠΟΙΟ για τα οικονομικά των Περιφερειών

3.Μόνιμες Επιτροπές – Εκπροσωπήσεις

4.«Η πολιτική διάσταση του νέου θεσμού της Περιφέρειας και η ευθύνη μας» (εισηγητής: Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Τατούλης)

5.«Μεταρρύθμιση συστήματος ανάθεσης και εκτέλεσης συμβάσεων μελετών και δημοσίων έργων. Ίδρυση Αρχής Ελέγχου μελετών και έργων και λοιπών διατάξεων» (Εισηγητής: Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γ. Δακής)

6.Τρέχοντα ζητήματα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα