Δ.Δασκαλόπουλος: Στα χέρια μας η έξοδος από την κρίση

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011 13:15
UPD:16:56

Ανεξάρτητα από τι μπορεί να κάνει για μας η Ευρώπη, η σωτηρία και η έξοδος από το οικονομικό αδιέξοδο βρίσκεται στα δικά μας χέρια, διεμήνυσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δ. Δασκαλόπουλος.

Η σωτηρία μας και η έξοδος από την κρίση βρίσκεται στα δικά μας χέρια τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, σε δηλώσεις του στο περιθώριο εκδήλωσης του Συνδέσμου με θέμα: «Επιχειρηματικότητα χωρίς Εμπόδια: Ανοίγοντας Δρόμους για την Ανάπτυξη».

«Ανεξάρτητα από το τί περισσότερο μπορεί ή πρέπει να κάνει για μας η Ευρώπη, με ή χωρίς το μνημόνιο, με ή χωρίς τους κοινοτικούς μηχανισμούς στήριξης, η σωτηρία μας, η έξοδος από το οικονομικό αδιέξοδο, εξαρτάται από τα δικά μας μυαλά, βρίσκεται στα δικά μας χέρια», υπογράμμισε ο κ. Δασκαλόπουλος

Σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΕΒ, το ΚΚΕ σημείωσε ότι «μόνο με τη χρεοκοπία των βιομηχάνων, τραπεζιτών, εφοπλιστών θα σωθεί ο λαός».

«Ο κ. Δασκαλόπουλος, σε πολλά απ’ αυτά που λέει έχει απόλυτο δίκιο. Θα δικαιούτο, όμως, να τα λέει με ισχυρότερη φωνή αν ο Σύνδεσμός του κατέθετε στη δεινοπαθούσα Ελληνική οικονομία ένα σημαντικό ποσό απ’ αυτά που τόσα χρόνια κέρδιζαν οι βιομήχανοι από τον ίδιο τον Ελληνικό λαό και τη χώρα μας», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ, Κωστή Αϊβαλιώτη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα