Ανδ. Λοβέρδος: Πάρα πολύ ευνοϊκές οι αποφάσεις των Βρυξελλών

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011 14:50
UPD:14:54

«Όσο πιο ευνοϊκές είναι αυτές οι αποφάσεις τόσο πιο σκληρός είναι ο αγώνας μας εδώ. Τόσο πιο επίπονος και σκληρός είναι ο αγώνας μας, ούτως ώστε η χώρα να επιτύχει και στους στόχους της το 2011», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

Πάρα πολύ ευνοϊκές για την Ελλάδα χαρακτήρισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος τις τελευταίες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. «Όσο πιο ευνοϊκές είναι αυτές οι αποφάσεις τόσο πιο σκληρός είναι ο αγώνας μας εδώ. Τόσο πιο επίπονος και σκληρός είναι ο αγώνας μας, ούτως ώστε η χώρα να επιτύχει και στους στόχους της το 2011», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό το πλαίσιο», πρόσθεσε ο υπουργός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, «για μας δημιουργεί επιπρόσθετες υποχρεώσεις να κάνουμε τη δουλειά μας όπως την έχουμε καταγράψει στον προϋπολογισμό του υπουργείου και των νοσοκομείων για το έτος 2011».

«Η δουλειά μας γίνεται περισσότερη, σκληρότερη και πιο επίπονη. Δεν χαλαρώνουμε. Οι αποφάσεις της Ευρωζώνης και σε λίγο της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αφορμή για περισσότερη προσπάθεια και όχι για λιγότερη προσπάθεια»», υπογράμμισε ο κ. Λοβέρδος.

Επιπλέον, τόνισε ότι οι δαπάνες του ΕΣΥ συγκρατούνται κατά το επιθυμητό ποσοστό και κατέληξε ότι «αυτή η αγωνία μας ως φαίνεται μας βοηθάει να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας και να πλησιάζουμε τους στόχους μας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα