Ετοιμος για διεθνή απόβαση ο ΟΠΑΠ

Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011 06:02

Διεθνή επέκταση Online και οffline ετοιμάζει ο ΟΠΑΠ, σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου κ.Ι.Σπανουδάκη.

Οπως είπε ο ίδιος στο χθεσινό conference call με τους οικονομικούς αναλυτές, ο Οργανισμός αναζητά συνεργάτη για άμεση δραστηριοποίηση στο Διαδίκτυο ενώ εξετάζει και ευκαιρίες για γεωγραφική επέκταση σε αγορές όπου θα έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Σύμφωνα με τον κ.Σπανουδάκη η διοίκηση του οργανισμού ανάλογα με τις αποφάσεις που θα λάβει για τη διεθνή επέκτασή των δραστηριοτήτων τους θα στραφεί προς την ελληνική και διεθνή αγορά για δανεισμό.

Nέα παιχνίδια από την Τρίτη

Νέα παιχνίδια στοιχηματικού περιεχομένου αρχίζει να προσφέρει η ΟΠΑΠ Α.Ε. στους παίκτες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός των πρακτορείων της, την Playzone.

Τα παιχνίδια GO LUCKY (TAX GAMES) και Monitor Games, θα προσφέρονται από την Τρίτη, 22 Μαρτίου, για μια δοκιμαστική περίοδο μόνο στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Αρτας.

Τα νέου στοιχηματικού περιεχομένου παιχνίδια που επελέγησαν από μια μεγάλη γκάμα για την πρώτη περίοδο είναι τέσσερα (4): Balloons, Goal, εικονικές και πραγματικές κυνοδρομίες. Τα δυο πρώτα θα παίζονται στα ΤΑΧ, ενώ τα άλλα δυο στις μεγάλες οθόνες τηλεόρασης, τις οποίες το προηγούμενο διάστημα τοποθέτησε η ΟΠΑΠ Α.Ε. σε όλα τα πρακτορεία.

Στο επόμενο διάστημα θα προστεθούν και άλλα παιχνίδια, πάντα στοιχηματικού περιεχομένου, όπως αγώνες αυτοκινήτου κ.α.

Τα παιχνίδια GO LUCKY είναι εικονικά. Στόχος του παίκτη είναι να προβλέψει το αποτέλεσμα του εικονικού παιχνιδιού που καθορίζεται από κλήρωση τυχαίων αριθμών στο κεντρικό μηχανογραφικό σύστημα της ΟΠΑΠ Α.Ε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα