Στην τελική ευθεία ο διαγωνισμός για τη μαρίνα Βουλιαγμένης

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011 16:14
UPD:16:16

Στην τελική ευθεία εισέρχεται ο διαγωνισμός για την 40ετή εκμίσθωση της μαρίνας Βουλιαγμένης. Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. (ΕΤΑ) ενέκρινε το οριστικό αποτέλεσμα προεπιλογής (Α' φάση του διαγωνισμού) καθώς και την εκκίνηση των διαδικασιών της Β' φάσης του διαγωνισμού με τη σύνταξη των τευχών Β΄φάσης, τα οποία θα καταρτιστούν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑ, προεπελέγη το σύνολο των σχημάτων που υπέβαλαν προσφορές καθότι όλα πληρούσαν τα κριτήρια τεχνικής και οικονομικής-χρηματοοικονομικής επάρκειας. Συγκεκριμένα πρρόκειται για τους:

1. J&P ΑΒΑΞ Α.Ε.

2. ΕΝΩΣΗ "ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε.-ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.

3. LAMDA DEVELOPMENT S.A.

4. ΟΛΥΜΠΙΚ ΜΑΡΙΝ Α.Ε.

5. ΕΝΩΣΗ "FOLLI FOLLIE GROUP-SETUR SERVIS TURISTIK A.S."

6.ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε.

7.ΕΝΩΣΗ "ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.-ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΩΤΙΝΓΚ Α.Ε."

Νέος διαγωνισμός για το ακίνητο Καλών Νερών Μαγνησίας

Όσον αφορά το ακίνητο Καλών Νερών Μαγνησίας, αποφασίστηκε η ακύρωση του διαγωνισμού δύο φάσεων, που ήταν σε εξέλιξη από το 2008 χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προχωρήσει στη Β' φάση, και η προκηρύχθηκε νέος διαγωνισμός αξιοποίησης σε μία φάση. Στις προσεχείς εβδομάδες θα δημοσιευθεί το τεύχος διαγωνισμού και η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος. Αντικείμενο του διαγωνισμού θα είναι η 50ετής εκμίσθωση του ακινήτου για τη δημιουργία ξενοδοχειακών και λοιπών υποστηρικτικών υποδομών. Το συγκεκριμένο ακίνητο -παραθαλάσσιο κτήμα εκτάσεως 172.765 τ.μ.- βρίσκεται στο Νομό Μαγνησίας σε απόσταση 15 χλμ. ανατολικά της πόλης του Βόλου και ανήκει στο Δήμο Μηλεών, πρώην Κοινότητα Κάτω Γατζέας, επί των ακτών του Παγασητικού κόλπου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα