Coca-Cola 3E: Συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας

Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011 13:33

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας (EUSEW) που πραγματοποιήθηκε το διάστημα μεταξύ 11 και 15 Απριλίου, έλαβε μέρος η Coca-Cola Τρία Έψιλον, με μια σειρά εκδηλώσεων που είχαν ως επίκεντρο την ενημέρωση για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Στη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, η Coca-Cola 3E διοργάνωσε 32 εκδηλώσεις σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες όπου δραστηριοποιείται. Μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων, οι παρευρισκόμενοι κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε ξεναγήσεις στα εργοστάσια συμπαραγωγής ηλεκτρισμού και θερμότητας (ΣΗΘ) που έχει εγκαταστήσει η εταιρεία για να τροφοδοτεί με καθαρή ενέργεια τα εργοστάσια εμφιάλωσής της και στη δενδροφύτευση 15.000 δενδρυλλίων.

«Η εταιρεία μας έχει υιοθετήσει πρωτοποριακά μέτρα εξοικονόμησης ενέργειας και στα 77 εργοστάσια εμφιάλωσης που λειτουργεί ενώ αναμένεται να εκπληρώσει το στόχο για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα έως και 20% σε απόλυτους όρους πριν από το 2020. Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Βιώσιμης Ενέργειας αποτελεί μια ιδανική πλατφόρμα για ανταλλαγή εμπειριών και για ακόμη μεγαλύτερη αναγνώριση των προσπαθειών αυτών», ανέφερε μεταξύ άλλων η κα. Ulrike Gehmacher, Public Affairs and Communication Manager της Coca-Cola 3E.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα