ICAP Group: Αποκλειστική συμφωνία με την Dun & Bradstreet

Τρίτη, 03 Μαΐου 2011 18:26

Στρατηγική συμμαχία με την Dun & Bradstreet (D&B), παγκόσμιο ηγέτη στην παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου και Επιχειρηματικής Πληροφόρησης, συνήψε η ICAP Group.

H μακροχρόνια σύμβαση, που τίθεται σε εφαρμογή στις 10 Σεπτεμβρίου, ορίζει την ICAP ως τον αποκλειστικό πάροχο των υπηρεσιών της D&B στην Ελλάδα, στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία, προσφέροντας μεταξύ άλλων πληροφορίες για επιχειρήσεις από 220 χώρες.

Αντίστοιχα, η D&B θα διανέμει στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, πληροφόρηση για τις επιχειρήσεις της Ελλάδας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, την οποία θα προμηθεύεται αποκλειστικά από την ICAP, εκμεταλλευόμενη τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη βάση επιχειρηματικών δεδομένων στα Βαλκάνια. Τα D&B Credit Reports θα εμπεριέχουν πλέον το ICAP Rating, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από την Τράπεζα της Ελλάδος και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Η συμφωνία προβλέπει επίσης ότι η ICAP θα συμμετέχει πλέον στο μεγαλύτερο δίκτυο επιχειρηματικής πληροφόρησης στον κόσμο, το D&B World Wide Network, και θα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του ονόματος της D&B στις τρεις χώρες.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα