Intralot: Νέα συμφωνία στην Τζαμάικα

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011 11:45

Συμφωνία με τη θυγατρική της Supreme Ventures Limited (SVL), Prime Sports (Jamaica) Limited, προκειμένου να της παρέχει τερματικά βιντεολόττο (VLTs) καθώς και το πρωτοποριακό σύστημα ελέγχου και διαχείρισης βιντεολόττο, iGEM, και επιπρόσθετες υπηρεσίες, υπέγραψε η Intralot μέσω της θυγατρικής της, Intralot Caribbean Ventures Limited.

Το συμβόλαιο έχει αρχική διάρκεια 10 ετών με δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης για διαδοχικές περιόδους διάρκειας 5 ετών.

Το σύστημα iGEM είναι η ολοκληρωμένη λύση νέας γενιάς της Intralot για δίκτυα βιντεολόττο μεγάλης κλίμακας. Η πλήρης έκδοση του συστήματος περιλαμβάνει μία σειρά από εφαρμογές που επιτρέπουν την παροχή υπηρεσιών, όπως προοδευτικά διασυνδεδεμένα τζακποτ, διαχείριση παιχνιδιών και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων διασύνδεσης που καλύπτουν υφιστάμενες μηχανές βιντεολόττο αλλά και νέες με το πρωτόκολλο G2S.

«Η Intralot θα αναβαθμίσει τα μίνι καζίνο της SVL παρέχοντας τερματικά βιντεολόττο», δήλωσε o κ. Brian George, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της SVL. «Τα στρατηγικά σχέδια της SVL προβλέπουν ακόμα τη δημιουργία νέου δικτύου βιντεολόττο σε μικρότερα σημεία πώλησης σε όλη την Τζαμάικα αξιοποιώντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία της Intralot για την υλοποίηση του έργου», πρόσθεσε.

Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Intralot Latin America, δήλωσε από την πλευρά του: «Η απόφασή μας να επενδύσουμε στην Τζαμάικα πριν από δύο χρόνια ήταν αποτέλεσμα της μεγάλης δυναμικής που είδαμε πως έχει η περιοχή. Η παρουσία μας στο νησί είναι πολύ ισχυρή και επιθυμούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω την άριστη συνεργασία μας με την SVL και στον τομέα των βιντεολόττο. Είμαστε επίσης πολύ ικανοποιημένοι, καθώς αυτό είναι το δεύτερο έργο εγκατάστασης του συστήματος iGEM που υλοποιούμε στη Λατινική Αμερική αυτόν το χρόνο, μετά το Περού, και είμαστε αισιόδοξοι ότι και αυτό θα στεφθεί με την ίδια επιτυχία.»

Η SVL ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2001 και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Τζαμάικας. Η Intralot εξαγόρασε μερίδιο της εταιρείας το 2008, ενώ το 2010 αύξησε τη συμμετοχή της σε αυτή.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα