Ευρώπη ΑΕΓΑ: Συγκρότηση σε σώμα του νέου δ.σ.

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011 12:08

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ασφαλιστικής εταιρείας «Ευρώπη Α.Ε.Γ.Α.», στο μετοχικό κεφάλαιο της οποίας συμμετέχει η Εθνική Ασφαλιστική.

Ειδικότερα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος επανεξελέγη ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, ενώ αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Σταύρος Κωνσταντάς (γενικός διευθυντής της Εθνικής ΑΕΕΓΑ) και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων η κ. Katleen Μακροπούλου.

Τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης της Ευρώπη ΑΕΓΑ απαρτίζουν η κ. Παρασκευή Κοντοπάνου (αναπληρώτρια γενική διευθύντρια της Εθνικής Ασφαλιστικής Α.Ε.Ε.Γ.Α), ο κ. Αναστάσιος Τσιρώνης (διδάκτωρ Πανεπιστημίου - Δικηγόρος), ο κ. Ηλίας Κωνσταντόπουλος (δικηγόρος), ο κ. Μιχάλης Τζανέτης (οικονομολόγος - τ. οικονομικός διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής Α.Ε.Ε.Γ.Α), η κ. Χρυσάνθη Σπηλιωτοπούλου (τ. διευθύντρια Κλάδων Αυτοκινήτου & Γενικής Αστικής Ευθύνης), καθώς και η κ. Πηνελόπη Σταθοπούλου (τ. διευθύντρια Κλάδου Ζημιών).

Τα μεγέθη

Σημειώνεται ότι, η εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των Γενικών Ασφαλειών, με επίκεντρο τον κλάδο Περιουσίας και εξειδίκευση στην ασφάλιση των μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών κινδύνων, στο πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης, κατέγραψε σημαντική άνοδο στα μεγέθη της.

Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη προ φόρων εμφανίζονται αυξημένα κατά 87,78% και ανήλθαν σε 440.663 ευρώ, έναντι 234.665 ευρώ το αντίστοιχο τρίμηνο το 2010.

Η παραγωγή

Η συνολική παραγωγή της εταιρείας κατά το ίδιο χρονικό διάστημα ανήλθε σε 2,549 εκατ. ευρώ έναντι 2,038 εκατ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2010, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 25,09%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα