Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2011 08:59

Τα πρωτοσέλιδα θέματα του σημερινού οικονομικού Τύπου, είναι τα ακόλουθα:

* ΕΞΠΡΕΣ: "Αφνίδια σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για άρση αδιεξόδου": Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "ύστατη προσπάθεια για την επίτευξη εθνικής συνεννόησης επί των αναγκαίων μέτρων για την αντιμετώπιση της κρίσης θεωρείται το σημερινό έκτακτο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, που συγκαλείται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια μετά από πρόταση του Γ. Παπανδρέου".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Ωρα εθνικής ευθύνης": Η εφημερίδα σημειώνει ότι "το ελληνικό δράμα κορυφώνεται. Με τους δανειστές να μας πιέζουν για επιπλέον μέτρα και συναίνεση, να απειλούν με την πέμπτη δόση και με τον εξοβελισμό της Ελλάδας από το ευρώ, πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκαλούν σήμερα το συμβούλιο των αρχηγών".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Κυβέρνηση τεχνοκρατών στο τραπέζι των αρχηγών": Η εφημερίδα γράφει ότι "με μία κίνηση έκπληξη, η οποία κρατήθηκε επιμελώς μυστική επί ένα 24ωρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας συγκαλεί σήμερα, στις 12.30 το μεσημέρι, σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών σε μία δραματική προσπάθεια επίτευξης συναίνεσης για την έξοδο από την κρίση".

* Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Κρίσιμη σύσκεψη κορυφής σε αναζήτηση συναίνεσης": Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε μια οριακή στιγμή για την οικονομία, αλλά και για την Ελλάδα συνολικά, πραγματοποιείται το μεσημέρι η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα