KPMG: Συνέδρια τεχνολογίας και διευθυντών

Τετάρτη, 01 Ιουνίου 2011 10:40

Με τη συμμετοχή του βραβευμένου με το Νόμπελ Οικονομικών για το 2010, καθηγητή Χριστόφορου Πισσαρίδη πραγματοποιείται σήμερα το 7ο Συνέδριο Τεχνολογίας Πληροφορικής της KPMG καθώς και το 10ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών με χορηγό επικοινωνίας τη Ναυτεμπορική στο ξενοδοχείο Αthenaeum Intercontinental.

Ο καθηγητής του London School of Economics θα μιλήσει για την οικονομική κρίση αλλά και για το μέλλον των επιχειρήσεων. Στην ατζέντα του φετινού συνέδριου έχουν συμπεριληφθεί ιδιαίτερα επίκαιρα θέματα τα οποία θα συζητηθούν διεξοδικά μέσα από παρουσιάσεις έμπειρων ομιλητών και μέσα από συζητήσεις σε πάνελ.

Η πρώτη ενότητα του Συνεδρίου θα ασχοληθεί με το «Sourcing, θέματα, προκλήσεις και οφέλη» με συντονίστρια την κ. Ε. Κατσούλη, γενική διευθύντρια IT Advisory της KPMG.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται ο κ. Ν. Αγγελόπουλος CIO της Vodafone Greece, o κ. Λ. Δαραβέλης, διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Πληροφοριακών Συστημάτων και Τηλεπικοινωνιών, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, ο κ. Ξ. Λιαπάκης CIO της Interamerican και o κ. Ε. Παρθενιάδης διευθυντής Πληροφορικής της Millenium Bank.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κεντρική ομιλία του κ. Πισσαρίδη και η συζήτησή του με CEOs ελληνικών επιχειρήσεων.

Με θέμα «CFO και CIO, μια δημιουργική συμμαχία ο κ. Ν. Δημάκος, γενικός διευθυντής IT Advisory της KPMG θα συντονίσει την επόμενη ενότητα στην οποία συμμετέχουν ο κ. Α. Διαμαντής, Information Technology Director, Hellas Online,ο κ. Κ. Πασχάλης, βοηθός γενικός διευθυντής, Τράπεζα Πειραιώς, Δ. Τρανούδης, διευθυντής Πληροφορικής, μέλος Εκτελεστικής Επιτροπής, AXA Ασφαλιστική και Stephane Wagner, CFO, Multirama.

Για το «Το mobile marketing ως όχημα επικοινωνίας με τους σημερινούς καταναλωτές» θα μιλήσει ο κ. Γ. Καραντώνης, VP of Sales, E-Government and Alliances, Velti, για το «Get Mobile or Go Cloud?» ο κ. Στ. Καραγκιούλογλου, Managing Partner, Mobylla Hellas, για το «Επιχειρείν εν κινήσει» ο κ. Α. Βλασσόπουλος, διευθυντής Πωλήσεων, DCW Software Hellas, για το «Governance, Risk, Compliance» ο κ. Peter Paul Brouwers, Partner KPMG IT Advisory Netherlands Global lead IT GRC/ERP, για «Τις ευκαιρίες και την εξισορρόπηση κινδύνου στις επιχειρήσεις» ο κ. Στ. Σπυριούνης, Presales Manager, SAP Hellas και τέλος για τις «Αποδοχές & Παροχές και Προβληματισμοί για την Καριέρα των CIOs, εν μέσω κρίσης» ο κ. Β. Αποστολάκης, γενικός διευθυντής, επικεφαλής Συμβουλευτικού Κλάδου, KPMG.

Οι CFOs

Με συντονιστή τον κ. Χ. Μπαλάσκα, γενικό διευθυντή της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής θα ξεκινήσει η συζήτηση «CFOs: Ισορροπώντας στο Σήμερα και το Αύριο» στην οποία συμμετέχουν οι κ.κ. Β. Ανδρικόπουλος, οικονομικός διευθυντής Ελλάδας & Ν. Ευρώπης, Diageo, Δ. Δελώνας, CFO, Όμιλος Νηρεύς Β. Δ. Κεφαλά, επικεφαλής Χρηματοδότησης Έργων, Ακτωρ Παραχωρήσεις και Χ. Παπαλάμπρος, οικονομικός και διοικητικός διευθυντής, SAP Ελλάς.

«Αξιοποιώντας βέλτιστες πρακτικές για την αποτελεσματικότητα και απόδοση της επιχειρησιακής στρατηγικής» είναι το θέμα για το οποίο θα μιλήσει ο κ. Thomas Oestreich, Chief EPM Strategist, Oracle IBU, για την «Αναδιάρθρωση δανεισμού στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον» θα μιλήσουν ο δρ. Ν. Αγγελόπουλος, εντεταλμένος σύμβουλος Διοίκησης, Όμιλος Αντέννα και ο κ. Ε. Σκούρτης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής, επικεφαλής τμήματος Επιχειρηματικής Στρατηγικής & Χρηματοοικονομικής Διοίκησης, KPMG.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα