Κορρές: Νέος διευθύνων σύμβουλος ο Δ. Βιδάκης

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 10:38
UPD:10:42

Την ανάληψη της θέσης του διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου από τον κ. Δημήτρη Βιδάκη, από 1ης Ιουλίου 2011, ανακοίνωσε η Κορρές.

Ο κ. Βιδάκης έρχεται στον Όμιλο Κορρές από την Coca-Cola Hellenic, όπου ξεκίνησε ως Γενικός Διευθυντής Πολωνίας, ενώ από το 2006 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Ελλάδα και ταυτόχρονα τη θέση του προέδρου των εταιρειών Τσακίρης και ΕΛΧΥΜ. Πριν από την Coca-Cola Hellenic, διετέλεσε στέλεχος της Unilever για 15 χρόνια.

«Οι σκέψεις μας βρίσκονται στην ανάδειξη των προοπτικών της εταιρείας και στη διαμόρφωση των απαραίτητων δομών τόσο για τη στήριξη του ελληνικού φαρμακείου όσο και την ανάπτυξη στην παγκόσμια αγορά. Σε αυτή την κατεύθυνση είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία του κ. Βιδάκη θα συμβάλλει καθοριστικά», δήλωσε ο κ. Γιώργος Κορρές, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κορρές Α.Ε.

Η Κορρές ανακοίνωσε επίσης ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταβατική περίοδος στα πλαίσια συμφωνίας της εταιρείας με τη Johnson & Johnson USA για την παροχή άδειας πώλησης και διανομής των προϊόντων της στη Βόρεια και Λατινική Αμερική.

Η μεταβατική περίοδος - προγραμματισμένη για ολοκλήρωση στις 31 Μαΐου 2011 - εμπεριείχε την υποστήριξη της μάρκας από την Κορρές στα υφιστάμενα δίκτυα για την Βόρεια Αμερική και την ομαλή μετάβαση της τεχνογνωσίας της και στις δυο αγορές.

Από χθες -1η Ιουνίου 2011- ξεκινάει η διανομή των προϊόντων της Κορρές από την Johnson & Johnson Consumer Companies Inc.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα