Χειμερινές προσφορές των Κυπριακών Αερογραμμών

Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2001 15:37

Ευκαιρίες για ταξίδια με χαμηλά ναύλα προσφέρουν οι Κυπριακές Αερογραμμές στο επιβατικό κοινό με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος πτήσεων της εταιρείας.

Για την Αθήνα οι τιμές αρχίζουν από 70 κυπριακές λίρες για συνταξιούχους, άτομα δηλαδή που έχουν συμπληρώσει το 63ο έτος της ηλικίας τους και για οικογένειες, υπό την προϋπόθεση ότι ο ένας από τους δύο συζύγους πληρώνει κανονικό εισιτήριο.

Οι προσφορές επεκτείνονται και στο υπόλοιπο επιβατικό κοινό. Η τιμή του εισιτηρίου για την Αθήνα με επιστροφή είναι 86 κυπριακές λίρες για τις νυχτερινές πτήσεις και 96 κυπριακές λίρες για τις υπόλοιπες.

Για το Λονδίνο οι τιμές για συνταξιούχους και οικογένειες αρχίζουν από 135 κυπριακές λίρες για τη νυχτερινή πτήση και 145 κυπριακές λίρες για τις πτήσεις που εκτελούνται την ημέρα.

Για τους υπόλοιπους επιβάτες οι τιμές αρχίζουν από 173 κυπριακές λίρες για τη νυχτερινή πτήση και 193 κυπριακές λίρες για τις ημερήσιες πτήσεις.

Τα ναύλα αυτά ισχύουν από τις 15 Οκτωβρίου και θα προσφέρονται για ολόκληρο το χρόνο εκτός από τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα