Εως 29/7 οι δηλώσεις συμμετοχής για τον «Επιχειρηματία της Χρονιάς»

Διαγωνισμός της Ernst & Young
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011 14:46

Έως τις 29 Ιουλίου θα μπορούν να υποβάλλουν οι ενδιαφέρομενοι δηλώσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό της Ernst & Young «Επιχειρηματίας της Χρονιάς».

Ο νικητής του διαγωνισμού θα βραβευθεί σε μια λαμπρή τελετή, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Δεκέμβριο του 2011 στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στο διαγωνισμό “World Entrepreneur Of The Year” που θα πραγματοποιηθεί στο Μonte Carlo το 2012.

Η ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή, η οποία και επιλέγει το νικητή, θα αποτελείται και φέτος από διακεκριμένους και υψηλού κύρους εκπροσώπους του επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού και δημοσιογραφικού χώρου, υπό την προεδρία του κυρίου Οδυσσέα Κυριακόπουλου, Προέδρου της S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε. Τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής είναι οι κ.κ.: Νικόλαος Εμπέογλου, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Εμπορικής Τράπεζας και Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου του ALBA Graduate Business School, Βασίλειος Κάτσος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pharmathen S.A. και Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2008, Σωκράτης Λαζαρίδης, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών και Διευθύνων Σύμβουλος των Εταιρειών του Ομίλου Ελληνικά Χρηματιστήρια, Γεώργιος Μυλωνάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αλουμύλ Μυλωνάς – Βιομηχανία Αλουμινίου Α.Ε., Ιωάννα Παπαδοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Παπαδόπουλος Ε.Ι.Α.Ε., Μπάμπης Παπαδημητρίου, Δημοσιογράφος, Γρηγόρης Πραστάκος, Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννης Στουρνάρας, Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).

Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε ιδιοκτήτης ή μέτοχος μιας ελληνικής ιδιωτικής επιχείρησης, ο οποίος είναι ο βασικός υπεύθυνος για την απόδοση της και αποτελεί ανώτατο, ενεργό στέλεχος της διοίκησής της. Οι συμμετέχοντες θα αξιολογηθούν από την Κριτική Επιτροπή με βάση τα ακόλουθα κριτήρια: την οικονομική απόδοση, το επιχειρηματικό πνεύμα, το στρατηγικό προσανατολισμό και τη διεθνή παρουσία, το μοντέλο διοίκησης, την καινοτομία και τον κοινωνικό αντίκτυπο.

Χορηγοί επικοινωνίας, μεταξύ άλλων, είναι η εφημερίδα Ναυτεμπορική και το naftemporiki.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό και τη διαδικασία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Ευάγγελο-Μάξιμο Σκοπελίτη, στο τηλέφωνο 210 28 86 419, [email protected] ή να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.eoy.gr.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα