Προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της Παντεχνικής

Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2002 18:58

Η εισηγμένη Παντεχνική σε σημερινή της ανακοίνωση προς τις χρηματιστηριακές αρχές αναφέρει ότι σήμερα εγκρίθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης η συγχώνευση με απορρόφηση της εισηγμένης Κ. Ι. Σαραντόπουλος ΑΕ από την Παντεχνική ΑΕ, με αποτέλεσμα να σταματήσει από τη Δευτέρα η διαπραγμάτευση των μετοχών της απορροφώμενης εταιρείας.

Ο πρόεδρος του δ.σ. του Χρηματιστηρίου, για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς και της ισότιμης μεταχείρισης των μετόχων της απορροφώσας και της απορροφώμενης εταιρείας, αποφάσισε, σύμφωνα με το άρθρο 11 του ΠΔ 350/85, την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Παντεχνική, μέχρις ότου πιστωθούν στις μερίδες των επενδυτών και ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της απορροφώσας εταιρείας, που προέκυψαν από τη συγχώνευση.

Σημειώνεται ότι, η ημερομηνία πίστωσης των λογαριασμών των μετόχων της εταιρείας που προέκυψε από τη συγχώνευση με τις νέες μετοχές, καθώς και η έναρξη διαπραγμάτευσής τους, θα γνωστοποιηθεί με ανακοίνωση μέσω του Τύπου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα