Παραδόθηκε στον υπ. Εργασίας το πόρισμα για βαρέα και ανθυγιεινά

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 16:05
UPD:16:09

Στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γ. Κουτρουμάνη παραδόθηκε σήμερα το πόρισμα της Διαρκούς Επιτροπής για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε.

Στον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κουτρουμάνη παραδόθηκε σήμερα το πόρισμα της Διαρκούς Επιτροπής για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα, στο πλαίσιο της ειδικής συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε.

Στο πόρισμα περιγράφονται τα κριτήρια τα οποία συμφωνήθηκαν από τα μέλη της επιτροπής με τα οποία θα διαμορφωθεί η νέα λίστα για τα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Η επιτροπή συμφώνησε με την πρόταση του κ.Κουτρουμάνη να συζητήσει εντός των επόμενων δέκα ημερών ενδεικτική λίστα που θα εισηγηθεί στην επιτροπή η ομάδα Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Εργασίας και των Ταμείων.

Έως τις 20 Ιουλίου και μέσα από τις συνεχείς συνεδριάσεις η επιτροπή θα παραδώσει τις προτάσεις της για την εφαρμογή της νέας λίστας.

Την τελική απόφαση θα λάβει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας μετά από διαβούλευση με τους Κοινωνικούς Εταίρους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα