Δομική Κρήτης: Στα 15 εκατ. ευρώ το ανεκτέλεστο υπόλοιπο

Τρίτη, 05 Ιουλίου 2011 16:17

Σε 15 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ανεκτέλεστο υπόλοιπο της εισηγμένης εταιρείας Δομική Κρήτης στα δημόσια έργα με τις κοινοπραξίες που συμμετέχει.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας Γ. Συνατσάκης στη γενική συνέλευση των μετόχων, στην κατασκευή έργων οδοποιίας η εταιρεία έχει αναδειχθεί μειοδότης σε κοινοπρακτικό σχήμα με άλλες εταιρείες και με ποσοστό συμμετοχής 50% και αναμένεται η υπογραφή των εργολαβικών συμβάσεων.

Οι εργολαβικές συμβάσεις αφορούν έργα ενταγμένα στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα το έργο «Κατασκευή παράκαμψης Ανω Βιάννου» προϋπολογισμού δημοπράτησης 11,5 εκατ. ευρώ και το έργο «Δρόμος Γαζί-Κρουσώνας 5ο υποέργο», προϋπολογισμού δημοπράτησης 13,120 εκατ. ευρώ.

Στην κατασκευή οικοδομικών έργων, η εταιρεία θα συμμετέχει σε κοινοπραξία η οποία πρόκειται να αναλάβει την κατασκευή 16 σχολικών μονάδων στην Αττική, συνολικού προϋπολογισμού περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Η θυγατρική εταιρεία Δομική Βιομηχανική ΑΕ, η οποία δραστηριοποιείται στην κατασκευή μικρότερων έργων, εκτιμάται ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει ανεκτέλεστο έργο 8 εκατ. ευρώ περίπου, από έργα στα οποία έχει αναδειχθεί μειοδότης και αναμένεται η υπογραφή των εργολαβικών συμβάσεων από έργα τα οποία εκτελεί κοινοπρακτικά με άλλες εταιρείες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΟΜΙΚ



Σχολιασμένα